Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yayından kaldırmadığı dizileriyle bu sefer gönülleri kazandı!

Fox TV yayından kaldırmadığı dizileriyle bu sefer gönülleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan diziler arasında sadece Yasak Elma’nın durumunun gayet iyi olduğunu ama diğer dizileri için reytinglerin pek de parlak olmadığını söylemek gerekiyor. Pazar akşamları yayınlanan ve yaz dönemindeki başarısı ile sadık bir izleyici kitlesi elde eden Tozluyaka hala ekranda yoluna devam ediyor. 21 bölümü geride kalan Tozluyaka’nın tüm kişiler kategorisinde sağlam desteğinin olması Fox TV’nin diziyi devam ettirmesi için yeterli bir unsur oldu.

Ancak diğer diziler konusunda kanal yönetiminin geçen sezonki mantık olsa, çoktan projeleri yayından kaldırması beklenirdi. İyilik dizisi ikinci sezonu ile Cuma günü yayınlanıyor ve reytingler çok düştü. Ancak dizinin yayından kaldırılması gibi bir durum gerçekleşmedi.

Bir Peri Masalı dizisi ise çarşamba rekabetinde çok zorlandı ve son birkaç haftadır da bir miktar ilgi artışı yaşandı anca henüz reytinglerinin iyi seviyede olduğunu söylemek zor. Bir de Darmaduman dizisi var ki, perşembe akşamları tutmayan dizi cumartesi akşamlarına alındı. Ancak yeni gününde de Darmaduman’ın reytingleri iyi gelmedi.

Mahkum ve Kusursuz Kiracı dizilerini yayından kaldıran Fox TV, bu iki yapım için aceleci davrandı ve yerine başka yapımlar konulmuş olsa bile bunların yeterince iyi sonuçlar vermediği de görüldü.

Sonuç olarak, Fox TV yönetimi geçen sezon yaptığı hatanın da etkisiyle bu sezon düşük reytinglere rağmen dizilerinin devamı yönünde daha istekli görünüyor.

İzleyici sadakatini sağlayan yapımların erken final ile yayından kaldırılması çok sıkıntılı sonuçlar doğurabiliyor. Fox TV’nin büyük harcamalar yapıp, güçlü tanıtım kampanyaları ile ortaya koyduğu bir diziden 5 bölümde vazgeçmesi süreci henüz bitmedi, ancak kanal yetkililerinin bir ders aldıkları ve daha tahammüllü olmaya çalıştıkları da gözlemleniyor.

Bu farklılık da hemen dikkat çekti ve yayından kaldırılması beklenen dizilere verilen destek ile izleyicilerin gönülleri bu sefer kazanılmaya başlandı.