Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yine bombayı patlattı! Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosu yakıyor!

Fox TV yine bombayı patlattı! Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosu yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 2021-2022 sezonunda yepyeni diziler bulacaksınız. Bu yapımlardan en iddialısı olarak ise Uzak Şehrin Masalı isimli yapım öne çıkıyor. Dizinin çekimlerinin bir bölümünün Kars’ta yapılacağı ama İstanbul’da da sahnelerin olacağı belirtiliyor. Mustafa Şevki Doğan gibi usta bir ismin yönetmenliğindeki dizinin hikayesini ise Can Sinan yazıyor.

Dizinin Kars sahnelerinden sonra hikayenin İstanbul’da devam edeceği ve çok farklı bir hikayenin izleyicilerle buluşacağı anlaşılıyor. Aslıhan Güner’in Umay karakteriyle yer alacağı diziyle ilgili heyecanı büyük. Oyuncu bir röportajında şu ifadeleri kullandı: “Umay da çok güçlü bir kadın karakter. Çok severek ve gönülden kabul ettim. Çok heyecanlıyım. Kaç yıldır bu işin içindeyim ama her seferinde heyecanım hiç bitmiyor. Bir önce başlamak için heyecanla bekliyorum. Eylülde yayında olacağız.”

Fox TV yine bombayı patlattı! Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosu yakıyor! 1

Aslıhan Güner’i bu kadar heyecanlandıran hikayenin detayları henüz ortaya çıkmadı. Ancak diziye çok güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulmakta olduğu da görülüyor.

İlk olarak Timur Acar ismi ortaya çıktı. Genelde komedi rolleri ile tanınan Acar, dram ve kötü adam performansları ile de biliniyor. Acar’ın ekipte yer aldığının ortaya çıkmasının ardından Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç da diziye dahil oldu. Kılıç’ın kendisine gelen birçok rol arasında Uzak Şehrin Masalı’nı seçmesi önemli bir detay. Hikayenin oyuncuyu çok etkilediği düşünülüyor.

Fox TV yine bombayı patlattı! Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosu yakıyor! 2

Aynı şekilde Gonca Vuslateri’nin de 2018’deki Tehlikeli Karım macerasından 3 yıl sonra yeniden dizi setlerine bu yapım ile dönmek istemesinin verdiği bir mesaj da var.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisinin Uzak Şehrin Masalı olacağı isimlerin alt alta yazılmasıyla bile anlaşılıyor.

Fox TV yine bombayı patlattı! Uzak Şehrin Masalı dizisinin kadrosu yakıyor! 3

İyi bir senaryo yazarı, iyi bir yönetmen ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Fox TV’nin yeni dizisi şimdiden kendini göstermeyi başardı. İzleyiciler de bu kadrodan nasıl bir yapım çıkacağını merakla bekliyor. Dizinin oyuncu kadrosu için yapımcının görüşmeleri de devam ediyor.