Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV, yine bombayı patlattı! Yalancılar ve Mumları için çok özlenen bir ünlü geri dönüyor!

Fox TV, yine bombayı patlattı! Yalancılar ve Mumları için çok özlenen bir ünlü geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990’lı yıllardan itibaren dizilerde yer almaya başlayan Melike Güner’i birçok izleyici Mahallenin Muhtarları isimli projeden hatırlayacaktır. Sonrasında farklı rolleriyle dikkat çeken Güner, akıllardan çıkmayan Doktorlar dizisindeki Zenan karakteri ile popülerlik kazandı.

Zenan yıllar aradan geçmesine rağmen unutulmayan bir karakterdi. Melike Güner, İffet isimli sevilen dizide ise Betül karakteri ile yine hafızalarda yer edindi. En son 2014’te Böyle Bitmesin isimli dizide yer alan oyuncu, 7 yıldır ekranda görünmüyor.

Fox TV, yine bombayı patlattı! Yalancılar ve Mumları için çok özlenen bir ünlü geri dönüyor! 7

Melike Güner, yeni sezonda ara verdiği dizi setlerine muhteşem bir geri dönüş yapacak. Fox TV için hazırlıkları devam eden Yalancılar ve Mumları isimli yeni dizinin kadrosuna Melike Güner’in de katıldığı bilgisini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Metresler isimli diziden Nermin Yıldırım tarafından uyarlanan Yalancılar ve Mumları’nda çok etkili bir oyuncu kadrosu buluşuyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, Melike Güner, Elçin Sangu, Şafak Pedemir, Burcu Gölgedar yeni dizi için şimdiye kadar anlaşma sağlanan isimler oldu.