Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de 2 yeni dizi ekrana gelecek! İşte ayrıntılar…

Fox TV’de 2 yeni dizi ekrana gelecek! İşte ayrıntılar…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Sezon başından beri pek çok dizi yayına girdi, sezon ortası, arası demeden yeni dizilerle ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Kanallar, yeni başlayan dizilerinin yanı sıra hazırda pek çok diziyi de bekletiyorlar.

Nisan ayı sonu itibariyle bazılarının tanıtımlarını ekranda görmeye başlayacağız.

Yazarımız Ece Er, Fox TV’de başlayacak 3 dizi ile ilgili şu detayları veriyor yazısında:

Oğul:

“ Her şey olabilirsin hayatta, bir anaya oğul olabilir misin?” slagonu ile fragmanının döndüğünü hatırlatmak isterim. Bu fragman oldukça dikkat çekmiş herkes nefeslerini tutmuştu. Ama ekranda bir görünüp bir kaybolan fragmandan sonra bekle ki dizi gelsin!

İşte şimdi o dizi Fox Tv ekranlarında yayına girecek. Fragmanı kanala teslim edildi.

Fox TV'de 2 yeni dizi ekrana gelecek! İşte ayrıntılar... 7
Ataberk Mutlu, Barış Falay, Ekin Mert Daymazın paylaştığı oğul dizisi gizem- gerilim ya da Dram kategorisinde ekranlara gelecek.

Digiflame Productions’un yapımcılığını yaptığı yeni bir dizi projesi yeni dizisi sezonu için çalışmalara başladı. Aslında Oğul dizisi, yaz döneminde duyurulmuş, Eylül ayı içerisinde sürülmesi bekleniyordu. Kısmet bu sezonun baharlık bölümeymiş.

Şimdi Susmak Zamanı

Fox Tv ekranlarında fragmanı dönmeye başlayacak. Yeterli bilgi alınamadığı için bu dizi ile ilgili yazının detaylarını önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız.

Ancak dizinin çekimlerine başlandığı ve fragmanının Fox Tv’ye teslim edildiği öğrenildi.