Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Baraj dizisinin final yapmaması için sihirli bir el değmeli!

Fox TV’de Baraj dizisinin final yapmaması için sihirli bir el değmeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisinin ilk 2 bölümü ile sonraki 2 bölümü arasındaki reyting farkı çok yüksek… Mart ayında iyi başlayan dizi, verilen 5 aylık aranın ardından yeniden döndü. 3. ve 4. bölümün reytingleri ise kötü geldi… Baraj dizisinde değişmesi gereken bazı noktalar var. Şayet Fox TV zaman verir ise dizide bu değişiklikler hızlıca uygulanabilir…

Salı akşamları zorlu bir reyting yarışı var. Baraj ise bu yarışta en arkada kalan yapım konumunda. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı diziye sihirli bir el değmeli. Yoksa final olması kaçınılmaz…

Öncelikle Sumru Yavrucuk, Zehra karakteri ile çok güzel bir performans sergiliyor. Burak Yörük de Tarık karakterine çok iyi uyum sağladı. Her iki oyuncu da işlerini gayet iyi yapıyor.

Ancak sihirli bir el diziye değecek ise neler değişmeli konusunda Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’nun şu sözleri dikkat çekiyor:

“Sumru Yavrucuk’un Zehra rolüyle güzel bir performans sergilediği dizide Tarık falso vermezken Nazım’ın güzelleştirilmeye ve Nehir’den yana motivasyona ihtiyacı var. Nehir de ‘cici kız’ hallerinden kurtulup daha gerçekçi ve ayakları yere basan bir karaktere dönüşmeli.

Anlayacağınız ipin ucu sıkı tutulmazsa işi zor. Hele de bu tempoda ilerlerse… İçeriğini; akmayan, enerjisiz ve ruhsuz biçimde yansıtmayı sürdürüp duygusal performans noktasında orijinalinin gerisinde kalırsa… Rakipleri karşısında kolayca yıkılabilir. Bu da temeli sağlam ‘Baraj’ın ziyan edilmesi demektir. Yazık olur.”