Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor!

Fox TV’de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayında dizileriyle yeni sezona başlayan kanallarda bir yandan final haberleri gelirken, bir yandan da yeni dizi müjdeleri gelmeye devam ediyor. Sezon başından beri pek çok dizi ekrana veda etti. 2021’in Ocak ayında final yapması beklenen diziler de sırada. Fox TV de geçtiğimiz hafta Çocukluk dizisinin finaliyle birlikte Zümrüdüanka’nın da final kararını almıştı.

Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadığı ve Kapadokya’da çekilen Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz sezon başlamış ancak Mart ayında başlayan pandemi nedeniyle çekimlerine bir süre ara verilmişti. Yeni sezonda İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar gibi güçlü oyuncuları kadrosuna katsa da reytingi yükseltmeyi başaramadı.

Fox TV, diziye bir şans daha vererek Cumartesi’den Çarşamba’ya aldı. Sen Çal Kapımı dizisi ile yer değiştiren Zümrüdüanka, ne yazık ki o akşam ekrana gelen dizilerle rekabet edemedi ve reytingler beklenenin altında kaldı.

Reklam gelirleriyle ayakta duran kanalların reytingi düşen dizilerle ilgili kararlarını hızlı bir şekilde aldıkları görülüyor. Ancak büyük emeklerle ekrana getirilen yapımlar için bazen bir şans daha verilebiliyor. Zümrüdüanka’nın gün değişikliği de bir şans vermek içindi ama yine de olmadı!

Dizi, bu hafta 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan (yarın) son bölümüyle ekrana gelecek ama kanaldan bir de müjdeli haber geldi! Yeni değil ama yenilenmiş bir dizisi daha başlıyor!

Fox TV'de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor! 10

Zümrüdüanka gidiyor, Savaşçı geliyor!

Fox TV’nin bir başka dizisiyle ilgili bir haber de dikkat çekti. Uzun süredir akıbeti merak edilen Savaşçı dizisine yeni oyuncuların katıldığı, Eskişehir’deki çekimlerin devam edeceği söylenmekteydi. Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği diziden gelen yeni haberlerle birlikte dizinin devam etmesini isteyenlere güzel bir sürpriz yapıldı!

Fox TV'de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor! 11

Savaşçı dizisi dönüyor! Berk Oktay dizide yok ama Ekin Mert Daymaz, Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Ediz Hun gibi yeni isimler kadroda. Ayrıca Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli de dizide yer almaya devam ediyor.

Yakında izleyici ile buluşacağı açıklanan dizinin kadrosu ortaya çıkarken, Zümrüdüanka dizisinin yerine getirip getirilmeyeceği de merak konusu!

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin 5. çekimlerinin önümüzdeki hafta Eskişehir’de başlayacağı belirtiliyor.

Fox TV'de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor! 12 Fox TV'de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi büyük sürprizlerle geliyor! 13