Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’de final ihtimali Elkızı dizi hayranlarını çok endişelendiriyor!

Fox TV’de final ihtimali Elkızı dizi hayranlarını çok endişelendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon 5 dizinin erken final gerçeği ile yüzleşmesi dizi hayranları için de kabus oldu… Sevilen yapımlar bir bir ekrana veda ediyor.

Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı dizisinin hayranları da düşük gelen reytingler nedeniyle büyük endişe yaşıyor. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dram yüklü bir hikayesi var.

Dizi hayranlarının ilgi gösterdiği Elkızı, ortalamaların altında kalan reytingleri ile dikkat çekerken, yine de kanalın final yapan diğer dizilerine göre biraz daha iyi oranlar elde edebiliyor.

Elkızı dizisi için sosyal medyada ortaya atılan final iddiaları da moral bozmaya başladı. Elkızı dizisi için şimdilik yayında kalmasını isteyen Fox TV’den 8. bölümün 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacağı duyurusu geldi.

Elkızı dizisi hayranları bir final ihtimalinden çekinse de şimdilik yapımın devam ediyor olmasından da son derece memnun. Elkızı kanalın final kararı verilen 5 dizisine nazaran daha iyi sonuçlar aldığı için ayakta durabiliyor. Fox TV’nin daha ne kadar düşük reytingleri kabulleneceği ise bilinmiyor.

Elkızı dizisinin 11 Aralık Cumartesi günü saat 20.30’da yayınlanacak olan 8. yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.