Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey için erken final ihtimali belirdi!

Fox TV’de iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey için erken final ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizilerin reyting sonuçları sıkıntılı bir sürecin başladığına işaret ediyor. Yasak Elma ile Mahkum çok başarılı şekilde yoluna devam eden yapımlar oldu. Ancak diğer dizilerin durumları pek de iyi görünmüyor.

Özellikle de çok iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey için final ihtimalinin belirdiğini söylemek gerekiyor. Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli değişimler yaşandı. Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya gibi iki önemli oyuncu ayrıldı. Serkan Altunorak ve Barış Kılıç ise hikayeye yeni dahil olan isimler olarak öne çıktı. Dizide zaman atlaması yaşandı ve olaylar farklılaştı. Yani senaryoya ciddi bir düzenleme getirildi.

Dizi hayranlarının da beklentisi bu yöndeydi ve hikayenin değişime uğramasının sonuçları merak ediliyordu. Son haftalarda dizinin düşmekte olan reytinglerinde bir toparlanma beklendi ama bunun gerçekleşmesi artık çok zor.

Fox TV'de iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey için erken final ihtimali belirdi! 8

Baba ve Üç Kız Kardeş isimli iki dizinin başlaması ile birlikte bazı izleyiciler bu yapımları tercih etti. Destan dizisinin de güçlü konumda bulunması, Masumlar Apartmanı’nın hala kemik bir izleyiciyi kendisinde tutması gibi faktörler, Fox TV dizisinin yeniden yükselişini engelliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’in 8 Mart akşamı yayınlanan 22. bölümünden gelen reyting sonuçları erken bir final ihtimalinin belirdiğini gösteriyor. Tüm kategorilerde 3’lü reytinglere kadar gerileyen bir performans gözlemliyoruz.

Tüm kişiler kategorisinde gelen on üçüncülük sıkıntıyı gösteriyor. İzleyici ilgisini kaybetmekte olan dizi AB’de günü sekizinci ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada tamamladı.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi için final ihtimalinin konuşulmaya başlandığını da söylemek gerekiyor. Tabii ki dizinin hala şansı var ve hala durumu düzeltme ihtimali de bulunuyor.

Fox TV'de iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey için erken final ihtimali belirdi! 9

Önümüzdeki bölümlerde elde edilecek reyting sonuçları net bir görüntü çizecektir. Fox TV’nin bu sezon 3’lü reytingler alabilen dizilerini yayından kaldırdığına birçok kez şahit olduk. En son da Kanunsuz Topraklar ve Elkızı isimli diziler çok da kötü olmamasına rağmen, reyting düşüklüğü nedeniyle bitirildi.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Kanunsuz Topraklar, Elbet Bir Gün, Elkızı… Kanalın bu sezon yayınladığı ve düşük gelen reytingler nedeniyle bitirilen yapımlar bunlar. Evlilik Hakkında Her Şey için durumun ne kadar kritik olduğunu fark etmişsinizdir.