Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Yasak Elma senaristleri çıkışın yolunu buldu!

Fox TV’de Yasak Elma senaristleri çıkışın yolunu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 4 sezonu iyi reytingler ile geçen Yasak Elma dizisi, beşinci sezona izleyicilerin yoğun isteği ile devam ediyor. Dizide Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, “Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” diye konuştu ve beşinci sezon sonunda final olabileceğini söyledi.

Yasak Elma hayranları Şevval Sam’ın bu sözlerini konuşurken, dizide de önemli gelişmeler yaşanıyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin aldatıldığını öğrenmesinden sonra neler yapacağı merakla bekleniyor.

Beşinci sezona ortalama reytingler ile başlayan Yasak Elma dizisinde senaristlerin aldatılma konusunu işleyerek heyecanı artırması, ardından da Yıldız’ın bu durumu kısa sürede öğrenmesi reytinglerin artmasını sağladı. Dizi geçen sezon elde ettiği oranlara yakın oranlar almayı başardı.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterinin intikam planları ilginin artışını da beraberinde getirecek. Eda Ece’nin doğaçlama performansı ile de göz doldurduğu yeni bölümler heyecanla bekleniyor.

Senaristlerin Yıldız’ın intikam planlarını bir süre sürdürerek yükselmekte olan reytinglerin daha iyi seviyelere çıkmasını hedeflediği ortaya çıktı.

Eda Ece, kariyerinde çok önemli bir yeri olan Yasak Elma dizisinde bazı sahnelerde doğaçlama yaparak izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bu strateji beşinci sezonda da etkisini hissettiriyor.