Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de yeni bir dizi finali; son 1 yılda biten dizi sayısı 7’ye çıktı

Fox TV’de yeni bir dizi finali; son 1 yılda biten dizi sayısı 7’ye çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen sezon izleyicilerle buluşan dizilerin bir bir veda etmesi hayranları çok üzmüştü. Son 1 yıllık dönemde kanalın iddialı dizilerinin final yaptığını görüyoruz.

2020 – 2021 sezonunda Bay Yanlış ile başlayan final yapan diziler arasında; Öğretmen, Çocukluk, Zümrüdüanka, Masumiyet ve Savaşçı yer aldı. Geçen sezon içerisinde bu yapımlar bir bir ekrana veda etti. Tüm diziler için vedanın temel nedeni beklenen reytinglerin gelmemesiydi…

Fox TV’nin üst üste final yapan dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Nisan ayında kısa bir süre ara veren Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta son kez ekranda olacak. Böylelikle son 1 yıllık dönem içinde Fox TV ekranında final yapan dizilerin sayısı 7’ye çıkacak.

Fox TV'de yeni bir dizi finali; son 1 yılda biten dizi sayısı 7'ye çıktı 7

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi için önceki hafta ekip çekimleri tamamladı. 52. bölüm ile birlikte 8 Eylül Çarşamba akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan Sen Çal Kapımı, artık yurt dışı satışları ile yine ülkemizi gururlandırmaya devam edecek.

Dizinin finalinde Eda’nın doğum yapma durumu ve Serkan’ın da bu doğumu orman içinde gerçekleştirme ihtimali fragmana yansıdı. Dizi hayranlarını şaşırtıcı bir final bekliyor.