Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki dizisi için final kararı çıkan Mert Fırat yeni rotasını çizdi!

Fox TV’deki dizisi için final kararı çıkan Mert Fırat yeni rotasını çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret isimli dizide başrolde bulunuyordu. Ancak dizi için final kararı verildi.

29 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 35. bölüm ile birlikte bir dizi daha ekrana veda edecek. Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolde yer alan Mert Fırat hem tatile çıktı hem de kendisine yeni bir rota çizdi. Ünlü oyuncu, instagram hesabından işlerin bittiğini ve tatile çıktığını da “Ve tatil başlar” mesajıyla duyurdu.

Mert Fırat, sezon boyunca yoğun bir çalışma programında yer aldı. Dizinin yanı sıra tiyatro hazırlıkları da yapan oyuncunun yeni rotası sahneler olacak. Mert Fırat yakında hayranları ile tiyatro sahnesinde buluşacak.

Ünlü oyuncu, 2 Ağustos-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un farklı mekanlarında oynanacak olan tiyatro festivalinde yerini alacak.

Pandemi yasakları nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzakta kalan oyuncu, yeniden tiyatro sahnesine dönüş yapacak. Westend yani Batının Sonu isimli oyunda rol alan Mert Fırat, Eylül başından itibaren sahnelerde hayranları ile buluşarak yeni rotası olarak sahneleri belirledi.

Fox TV'deki dizisi için final kararı çıkan Mert Fırat yeni rotasını çizdi! 1

Kurban bayramda eşiyle pozunu hesabından yayınlayan Mert Fırat, “Mutlu, sağlıklı, huzurlu bayramlar olsun” dileğinde bulundu.

Instagram’da ünlü oyuncuyu takip edenlerin sayısı 1 milyonu geçti. Mert Fırat da böylece milyonlar kulübüne katılmış oldu.