Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’deki Tozluyaka dizisinin yayın tarihi duyuruldu!

Fox TV’deki Tozluyaka dizisinin yayın tarihi duyuruldu!

tarafından ker_def

FOX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan NTC Medya imzalı “Tozluyaka” dizisinin yayın tarihi 27 Haziran Pazartesi olarak açıklandı. Tozluyaka dizisi bu karar ile birlikte pazartesi akşamları atv’de ekrana gelecek olan Sevmek Zamanı isimli diziyle yarışacak. Sevmek Zamanı, ilk bölümü ile 20 Haziran’da ekranda olacak. Tozluyaka ise bir hafta sonra 27 Haziran’da ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk tanıtımıyla farklı ve yüksek tempolu bir dizi olacağını hissettiren “Tozluyaka”, iki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alacak.

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler rol alıyor.

“Tozluyaka”, 27 Haziran Pazartesi saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.