Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka…

Fox TV’den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem dizileriyle diğer kanalların önüne geçen Fox TV, son bir kaç yıldır üst üste dizi hezimeti yaşamaya başladı. Büyük iddialarla ekrana getirdiği diziler birer birer gözden düştü! Özellikle son sezonda hepsi birbirinden ünlü isimlerle başlayan ardı ardına final yaptı. Sezondaki tek çıkış yapan dizisi ise Mahkum oldu…

Bu sezon hazırlanan dizilerinden umduğunu bulamayan Fox TV’nin önümüzdeki sezon için son derece sıkı bir şekilde çalıştığı da kulislerden gelen bilgilerle anlaşılıyor. Şimdiden 6 yeni dizisi için çalışma başlatan Fox TV’nin dizileriyle ilgili haberler ortaya çıkmaya başladı.

Sezon başından beri biri biten biri başlayan tam 12 diziyi ekrana getirdi Fox TV. Fakat bazıları bir kaç bölümde ekrana veda etti. Kanunsuz Topraklar gibi üzerine titrediği ve büyük önem verdiği dönem dizisini de 16. bölümde bitirmek durumunda kaldı reytingler yüzünden…

Büyük hayal kırıklığı yaşayan kanal, Uzak Şehrin Masalı, Elbet Bir Gün, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Elkızı, Kanunsuz Topraklar, Son Nefesime Kadar dizileri kısa sürede ekrana veda etti.

Yaz sezonunda başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi, diğerlerine oranla başarılı bir süreç geçirdi. Ancak onun hikayesinin de sonuna gelindi ve Cuma akşamı yayınlanan 42. bölümle sona erdi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de iyi çıkış yapmasına karşılık sezon sonuna yaklaşırken reytingleri düşürdü. Fakat yurtdışında olan ilgi sayesinde dizi devam ediyor.

Kanalın yüzünü güldüren iki dizi ise 5. sezonuyla devam eden ve 6. sezonu da garantileyen Yasak Elma ile hızlı çıkışı ve reytingleriyle dikkat çeken Mahkum dizisi oldu. Bu dizi de yeni sezonda devam edecek bir aksilik olmazsa.

Kanalın 12 dizisinden 10’u ekrana veda etmiş olacak sezon sonunda. Yeni dizileri ise sırayla ekrana gelmeyi bekliyor!

İşte Fox TV’nin 6 yeni ve birbirinden iddialı dizileri…

GÜLÜMSE KADERİNE

Fox TV'den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka... 10

Gülümse Kaderine isimli yeni dizinin yayın tarihi olarak 27 Nisan Çarşamba günü açıklandı… Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen gibi oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata atılma öyküsünü izleyeceksiniz. Gülümse Kaderine dizisinden sonra Fox TV’nin yeni atakları devam edecek.

İYİLİK

İlk olarak Kapımdaki Düşman olarak isimlendirilen ama sonradan İyilik adını alan yeni dizi 29 Nisan Cuma günü ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Entrikalarla dolu hikayesi ile Yasak Elma tarzını andıran bir yapım olan İyilik, yeni bir Medyapım projesi…

Hatice Şendil, Sera Kutlubey, Perihan Savaş ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizi mutlu bir ailenin, bir yasak aşk üzerinden nasıl sarsıldığını ekranlara taşıyacak. İyilik dizisi ay sonunda başlıyor ama Fox TV’nin yeni dizi atakları bununla da sınırlı değil.

KUSURSUZ KİRACI

Fox TV ekranlarında yakın zaman içinde başlayacak olan bir başka dizi ise Kusursuz Kiracı olacak. Çekimleri başlayan dizinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü bulunuyor. Bir apartmanda insanlar arasında yaşanan ilişkileri konu alacak dizide, iki başrol oyuncusu da internet gazetesinde muhabir rolleriyle dikkatleri çekecek. Mona ve Yakup karakterlerinin hikayesinin gençleri de etkilemesi bekleniyor.

Fox TV'den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka... 11

Fox TV’nin Haziran ayı ile birlikte başlayacak olan yaz dönemi için de 3 yeni dizi hazırladığını biliyor musunuz?

Bu sezon birbiri ardına yeni dizilere yatırım yapan ve birçoğunda da mutsuzluk yaşayan Fox TV, 3 yazlık dizi ile büyük atağa kalkıyor.

GİZLİ Aşk

Fox TV’nin yeni yazlık dizisi olarak öne çıkacak olan Gizli Aşk, iki sivil polisin eğlenceli hikayesi olarak izleyici karşısına çıkacak. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin kadrosuna iddialı isimler katıldı. Şinasi Yurtsever, Şebnem Sönmez ve Tardu Flordun da dizide rol alacak isimler arasında yer alıyor.

Fox TV'den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka... 12

SENDEN DAHA GÜZEL

Fox TV’nin yaz döneminde öne çıkmasını beklediği bir diğer projesi ise Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin buluşacağı Senden Daha Güzel isimli yapım olacak. Geçen sezon Baht Oyunu dizisi ile romantik komedide çok iyi işler yapabileceğini gösteren Cemre Baysel, yeniden bir yazlık proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Fox TV'den 6 dizi geliyor: İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Aşk, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka... 13

TOZLU YAKA

Fox TV, yaz aylarında özellikle genç izleyicileri kendi ekranına çekmek için büyük çaba harcıyor. Bu ataklardan birisi de Tozlu Yaka isimli yeni dizi projesi olacak. NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizinin bir gençlik hikayesi olması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturacağı yeni dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Birbiri ardına dizi başlatan ve bu konuda çılgınca bir anlayış içindeki Fox TV’nin bu ataklarından ciddi bir izlenme oranı elde edip edemeyeceğini de çok yakında görmüş olacağız.