Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den bir dizisi için final kararı daha! Bu sefer sürpriz değil!

Fox TV’den bir dizisi için final kararı daha! Bu sefer sürpriz değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin ikinci sezonu devam eden Zümrüdüanka dizisiyle ilgili final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizinin son olarak 23. bölümü yayınlanmış ve reyting sonuçları bir hayli düşük gelmişti. Bu durumdan sonra artık dizinin toparlanmayacağı da net bir şekilde ortaya çıkmışkı.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisini başrolde buluşturan dizi, Cumartesi akşamları zar zor yoluna devam ederken, Fox TV’nin adeta idam fermanı gibi gün değişikliği kararı gelmişti. Sen Çal Kapımı ile yer değiştiren ve Çarşamba akşamlarına alınan Zümrüdüanka için bu yolun sonu finaldi…

Zaten hafta sonu tutunmakta zorlanan bir dizinin hafta için çok iyi yerlere gelmesi de beklenmiyordu. Son Yaz dizisi öncesinde Fox TV’nin hangi diziyi kaldıracağı merak edilirken, geçtiğimiz hafta Çocukluk’un 11. bölümde final yapacağı haberi gelmişti.

Fox TV'den bir dizisi için final kararı daha! Bu sefer sürpriz değil! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, Zümrüdüanka dizisinin de final kararının alındığını ve dizinin 26. bölümde sona ereceğini duyurdu. Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka 3 bölüm sonra ekranlara veda ediyor.

İkinci sezonun başında İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nu senaryoda iyi değerlendiremeyen dizi, yükseliş de sergileyemedi. Son olarak yapıma Menderes Samancılar katılmıştı.

Dizide Volkan Kocatürk’ün yerine de yönetmen koltuğuna eski yönetmen Serhan Şahin’in oturduğu da ortaya çıktı. Son 3 bölümü yeni yönetmen hazırlayacak.