Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’den bir final kararı daha mı gelecek?

Fox TV’den bir final kararı daha mı gelecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sene hiç de iyi bir sezon yaşamıyor. Arka arkaya ekrana koyduğu yeni diziler tutmayınca birçok final karar vermek zorunda kaldı. Bu tutumuyla izleyicinin tepkisini çeken bir Fox TV dizisi daha görünüşe göre finale adım adım yaklaşıyor.

Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İlk iki bölümle reytinglerden kötü sonuç alan dizi dün akşam da pek parlak bir sonuç vermedi. Tüm kategorilerde ortalamanın altında sonuç alan dizi Total’de 11, AB’de 21, ABC1’de de 16. sırada yer aldı.

Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan dizilerin işi zor. Zira karşılarında Teşkilat ve Yargı gibi çok güçlü iki rakip var. Her iki dizi de artık kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip ve bunu kırmak üçüncü bir dizi için neredeyse imkansız. Dolayısıyla Fox TV, pazar akşamı ne yayınlasa reytinglerde zayıf kalacak.

Fox TV’den bir final kararı daha mı gelecek? 7

Durum böyle olunca şimdi kanalın, Elbet Bir Gün için de aynı kararı verip vermeyeceği bekleniyor. Daha önceki dizilerde genellikle altıncı bölüme kadar bekleyen ve daha fazla şans vermeyen Fox TV bakalım aynısını Elbet Bir Gün için de yapacak mı?

Geçen hafta sosyal medyada Elbet Bir Gün hakkında final kararı alındığı iddiası ortaya atılmıştı. Ancak dizinin yönetmeni Gül Oğuz bu iddiaya hemen yanıt vermiş ve iddianın doğru olmadığını söylemişti. Ellerinde çekilmiş dört bölümlerinin olduğunu söyleyen Oğuz, şimdilik böyle bir durumun olmadığını ancak reytinglerde yükselme olmazsa yapacak bir şey bulunmadığını söylemişti.

Bu sezon çok fazla dizi alan ve yayınlayacak gün bulamayan Fox TV’nin elinde daha yayınlanmamış dizi bulunuyor. Başrolünde Onur Tuna’nın yer aldığı Mahkum isimli dizi yayınlanacağı günü bekliyor.