Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den iki yeni ve iddialı dizi geliyor… İşte detaylar

Fox TV’den iki yeni ve iddialı dizi geliyor… İşte detaylar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayında yeni sezonun başlaması ile birlikte, bir önceki sezondan gelen dizilerin yanı sıra pek çok yeni dizide kıyasıya bir mücadelenin içine girdi. Onlarca dizinin yer aldığı kanallar arasında izleyici adeta mekik dokuyor.

Kasım ayı ile birlikte kimi dizilerin erken finalleri de gündeme geldi. Yeni Hayat, Gençliğim Eyvah, İyi Günde Kötü Günde, Çatı Katı Aşk, Öğretmen gibi diziler birer birer ekrandan ayrılarak yerlerini yeni dizilere terketmeye başladı.

Uzun hazırlık aşamaları, büyük emekler ve yoğun çabalarla yapılan çekimler, ne yazık ki reytinge kurban veriliyor. Büyük bir mücadelenin yaşandığı ekranda kanallar, reytingi düşük gelen yapımlara çok fazla şans tanıyamıyor.

Bir kaç bölüm sonra ekrana veda etmeye başlayan dizilerin ardından yeni dizilerle ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Bu sezon, neredeyse haftanın her gününü bir dizi ile dolduran Fox TV, ilginç bir politika izliyor ve gün olmamasına rağmen yeni dizilerin çekimleri ve hazırlıklarını da yapmaya devam ediyor.

Listedeki dizilerin reytingleri düşük geldiği görülünce hemen bir yenisi geliyor yerine. Fox TV’de işi sağlam tutuyor ve daha final olmasını beklemeden yeni projelerin çekimlerine start veriyor.

Fox TV'den iki yeni ve iddialı dizi geliyor... İşte detaylar 7

Kanalın hazırlıkları süren iki dizi projesi daha olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu iki diziyle ilgili ön bilgileri paylaştı.

Buna göre Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, usta senarist Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı ve yine usta yönetmen Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı Kanunsuz Topraklar isimli dizinin hazırlıkları sürüyor.

Fox TV’nin bir başka projesi ise Defne İle Son Gece ismini taşıyor. Yeni dizinin yapımcısı da yine Gold Film. Senaryoyu da yine tanıdık bir isim olan Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Ömür Atay yapacak.

Bu iki dizi projesiyle ilgili bilgiler şimdilik bu kadar. Henüz başrolleri ya da oyuncu kadrosundan bir isim belli değil. Detaylar geldikçe biz de sizlerle paylaşacağız…