Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den This Is Us dizisinin uyarlaması geliyor… Dünyada bir ilk olacak!

Fox TV’den This Is Us dizisinin uyarlaması geliyor… Dünyada bir ilk olacak!

tarafından zk zk
Dünyaca ünlü dizi This is Us’un yerli versiyonunun hazırlıkları sürüyor.

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan diziyle ilgili Fox TV’nin Genel Müdürü Cenk Soner, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a konuştu.

Henüz ismi konulmayan dizi için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Cenk Soner, bakın yeni dizi için neler söylüyor:

““This is us” uyarlaması ne durumda?

“This is us”, izleyeni duygusal olarak etkileyen bir dizi. Orijinalini Fox Life kanalımızda yayınlıyoruz. Adapte kararı verdiğimizde MedYapım’dan başkası olamaz diye düşündük. Çok heyecanlıyız. Çünkü bu “This is us”ın dünyadaki ilk adaptasyonu olacak. Aynı zamanda 20th Century Fox’un Türkiye’deki ilk adaptasyonu… İyi bir proje çıkacağına eminiz. Sete çıktılar, bu projeyi sanırım kasım gibi ekranda göreceğiz.

Fox TV'den This Is Us dizisinin uyarlaması geliyor... Dünyada bir ilk olacak! 7

Diziyle ilgili detaylar:

Medyapım’ın FOX için uyarladığı yerli ‘This Is Us’ dizisinin hazırlıkları sürüyor. Aynı gün doğan bir grup insanın etkileyici hikâyesini beyazcama aktaran dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturacak. Deniz Madanoğlu’nun ise senaryosunu yazdığı dizide Songül Öden ve Birkan Sokullu’dan sonra Olgun Toker ile anlaşılmıştı.

Projenin orijinal versiyonunda fazla kilolarıyla savaşan Kate rolü için aranan isim de sonunda bulundu. Daha önce İçerde dizisinde ‘Gülçin’ rolüyle seyirciyle buluşan, aynı zamanda eğitmenlik yapan Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü mezunu Elçin Afacan rolün sahibi oldu. Dizinin bazı sahnelerinde Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’ın çocukluk yıllarına da dönüşler yapılacak. (Medyatava/Birsen Altuntaş)