Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den tüm dizileri için izleyicileri üzecek ama çok yerinde karar!

Fox TV’den tüm dizileri için izleyicileri üzecek ama çok yerinde karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan dizilerle ilgili alınan son karar izleyicileri bir hayli üzecektir… Kanal yönetimi setlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle Ocak ayının ilk haftasında olduğu gibi ikinci haftasında da dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı düşünmüyor.

Birçok dizi setinde oyuncular arasında hızla yayılan koronavirüs vakalarına her gün yenisi ekleniyor. Dizi setlerindeki yoğun çalışma ortamı da ne kadar önlem alınırsa alınsın ekiplerin büyük risk altıda olmasına neden oluyor.

Her hafta bölüm yetiştirme derdine düşen dizi ekipleri yılbaşı arasında bir süre dinlenme fırsatı buldu. Ancak hem artan vakalar hem de Ocak ayında gelirlerin azalması nedeniyle dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı alan Fox TV yönetiminin iki hafta ara verdiği ortaya çıktı.

Fox TV’nin tüm dizi setlerini rahatlatan bu kararı sonrasında yeni planlar yapılıyor. Kanal yönetimi bu adımı ile hem reklam kayıplarını aza indirme hem de dizi ekiplerinin daha rahat çalışmasına zemin hazırlamış oldu.

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Mahkum, Aşk Mantık İntikam ve Elkızı isimli yapımlar Fox TV’de yayınlanıyor.