Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den yeni dizi için final duyurusu! 12 diziden geriye sadece 4 tane kaldı!

Fox TV’den yeni dizi için final duyurusu! 12 diziden geriye sadece 4 tane kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında birbiri ardına gelen final kararları, bu sezonun büyük hayal kırıklıklarını da beraberinde getirdi. Birçok ünlü ismin yer aldığı diziler, ne yazık ki düşük gelen reytingler nedeniyle doğru düzgün bir final bile çekilemeden bitti.

Uzak Şehrin Masalı ile başlayan bu sezonun finaller talihsizliklerine üst üste yenileri ekledi. Fox TV yönetimi ortalamanın altında reytingler alan hiçbir diziyi ekranda uzun süre tutmadı. Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar üst üste final yapan yapımlar oldu.

Fox TV’den yayınlanan fragman ile Son Nefesime Kadar isimli yeni dizinin de final yapacağı duyuruldu. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizi çok iddialı bir hazırlık süreci geçirdi. BAFTA ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinin uyarlaması olan Son Nefesime Kadar, ne yazık ki, beklenen reytinglere ulaşamadı.

Fox TV'den yeni dizi için final duyurusu! 12 diziden geriye sadece 4 tane kaldı! 20

Nurgül Yeşilçay, yıllar önce izlediği dizide çok beğendiği kadın kahramanı canlandırma fırsatı buldu. Ancak. Happy Valley isimli dizideki sert sahneler ne yazık ki, Türkiye için uygun değildi ve büyük revizeler yapıldı. Bu sert sahneler yerine aile için tartışmalar hikayenin ana öğesi oldu. Ancak bu senaryo yapısı izleyicileri ekrana çekmeye yeterli gelmedi.

Son Nefesime Kadar dizisinin 23 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan beşinci bölümünün final olacağı duyuruldu. Bu dizinin de sona ermesi ile birlikte Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam dizileri dışında, kanalın yayında olan başka bir dizisi bulunmuyor.

Fox TV, 2021-2022 sezonuna tam 12 dizi projesi ile başlayan bir kanal oldu ve şimdiye kadar da 8 dizinin vedasını gördük. Aşk Mantık İntikam için de 42. bölümde final kararı verildi ve Nisan sonunda bitecek. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de reytingleri düşüyor ve ani bir final kararı gelebilir. Fox TV’nin iyi giden Yasak Elma ve Mahkum dizileri ise gelecek sezonda da devam edecek projeler oldu.