Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi var ki, “Allah Arka Sokaklar ömrü versin” diye yorum yapan yapana!

Fox TV’nin bir dizisi var ki, “Allah Arka Sokaklar ömrü versin” diye yorum yapan yapana!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisini takip eden ve beğenen milyonlarca izleyici var. Her hafta hikayesi daha da derinleşen ama gerçekçilikten de ayrılmadığı için ilginin katlanarak devam etmesi de şaşırtıcı değil. Oyunculuk performansları noktasında da Son Yaz, güçlü bir sunum sergiliyor ve dizinin reytingleri de çok iyi gidiyor.

Alperen Duymaz’ın Akgün karakterinde hayranlarını adeta mest ettiği bir 4 bölüm geride kaldı. Son Yaz’ın 5. yeni bölümü 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak ve hayranlar da heyecanla bekliyor… Hafsanur Sancaktutan da birçok kişiyi fazlasıyla şaşırttı. Hem enerjisi hem sempatikliği hem doğallığı hem de iyi performans sergilemesi genç oyuncunun öne çıkmasını sağladı. Sancaktutan, birçok dizi hayranı tarafından ilk kez Son Yaz’da izlendi belki ama, çok da beğeni topladı…

Akgün ile Yağmur karakterlerinin uyumunun da çok başarılı olduğunu düşünen dizi hayranları, Son Yaz dizisiyle birlikte yeni bir dizi çifti oluştuğunu da belirten yorumlar yapıyor. Akgün ve Yağmur’un sahnelerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan klip de youtube’da yayınlandı. Dizinin hayranlarının ilk yorumu ise “Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” şeklinde oldu. Birçok dizi hayranı için bu artık klişe bir ifade…

“Çok güzel bir dizi. Severek izliyorum. Umarım uzun soluklu devam edecek” diye yorum bırakan dizi hayranları, Akgün ile Yağmur’u da birbirine çok yakıştırıyor.

Beğenilen her dizi için Arka Sokaklar’a atıf yapılması bir sosyal medya ritüeli olmuş durumda. Şimdi de Son Yaz dizisi hayranları bu sözlerle yapımı ne kadar çok beğendiklerini dile getiriyor.

Ali Atay ve Funda Eryiğit’in de başarılı performansları ile göz doldurduğu Son Yaz’ın uzun soluklu olup olmayacağı meçhul… Ancak hikayenin ayakları yere basıyor, oyuncu kadrosu ve prodüksiyon iyi, heyecan yüksek ve izleyici ilgisi de var. Yani devam etmemesi için ortada bir olumsuzluk yok.