Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin bu sezon kayırdığı tek dizi Elkızı!

Fox TV’nin bu sezon kayırdığı tek dizi Elkızı!

tarafından ker_def

Fox TV’nin ortalamanın altında gelen reytinglerine rağmen devam ettirdiği Elkızı dizisinde 10. yeni bölüm merakla bekleniyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi Kardeşlerim ve Gönül Dağı’nın arasında yeni izleyici bulmakta zorluk çekse de, sadık kitlesi sayesinde başladığından bu yana benzer reytingler alarak sağlam bir duruş sergiledi.

Bu nedenle de Fox TV, diziye devam etmesi için fırsat tanıdı. Kanalın bu sezon yayınlanan dizileri arasında 5 tanesini düşük reytingler nedeniyle finale gönderdiği biliniyor. Bu diziler; Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün ve Misafir oldu… Ancak Elkızı dizisine dokunmayan Fox TV, reytingleri biten yapımlara göre biraz daha iyi olan diziye fırsat vermiş oldu… Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte dizinin yeni bölümünden ilk detaylar:

Fox TV'nin bu sezon kayırdığı tek dizi Elkızı! 8

Harun’un tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Ali’yi nikah masasında bırakan Ezo’yu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezo’dan karısı olmasını ister.

Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil… Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir.

Fox TV'nin bu sezon kayırdığı tek dizi Elkızı! 9

Ezo, Harun’dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo’dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini…

Seher ise Mert sayesinde yaralarını sarmış, yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken; gösterdiği bir zaaf yüzünden çok daha büyük bir tuzağa çekilir.

Konakta ise Cavidan’ın verdiği ilaçlarla yatağa mahkum olan Zeliha, ayağa kalkma mücadelesi vermektedir. Çok geç olmadan kendine gelip kızlarını kurtarabilecek midir?