Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çok iddialı yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda yeni gelişme!

Fox TV’nin çok iddialı yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yeni sezonun dikkat çeken dizilerinden birisi de Uzak Şehrin Masalı olarak görünüyor… Dizinin oyuncu kadrosu ilk bakışta büyük dikkat çekiyor… Kars’ta çekimleri yapılacak olan dizi için çalışmalar da iyice yoğunlaştı.

Yakında dizi için ekibin sete çıkacağına yönelik ilk işaretler de gelmeye başladı. Oyuncular bir araya geldi ve okuma provalarına başlandı. Her dizinin çekimleri öncesinde yönetmen, senarist ve oyuncular bir araya gelerek okuma provalarında detayları konuşuyor.

Uzak Şehrin Masalı için de okuma provalarının başladığına yönelik bilgiler kulislere yansıdı… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Zeynep Eronat’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosundan en son Gonca Vuslateri’nin ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin yanı sıra sinema filmi ve sahne teklifleri alan oyuncunun yapımcı ile bir araya gelerek karşılıklı olarak sözleşmenin feshedildiği bilgisi geldi.

Gonca Vuslateri’nin ayrılmasının ardından ise 3 yıldır televizyon dizilerinde yer almayan Begüm Birgören ile anlaşma yapıldı. Birgören ekibe katılan son isim olarak öne çıktı.