Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin dizileriyle başı dertte! Misafir de tutmadı!

Fox TV’nin dizileriyle başı dertte! Misafir de tutmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon arka arkaya birçok dizisine final kararı veren Fox TV’nin başı dertte. En son yayına aldığı Misafir dizisi de, başrolündeki Hazal Kaya’ya rağmen reytinglerden başarıya ulaşamadı. Belki de Fox TV, sezon boyunca aldığı kararlarla kendi bacağına kurşun sıktı.

Fox TV’nin bu sezon işleri bir türlü yolunda gitmedi. Kanal, Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları isimli dizilere çok fazla şans vermeden, sadece birkaç bölüm sonra ekrandan kaldırdı. İzleyiciler de, çok sevdikleri dizilerine şans vermeyen kanala öfkelendi.

Fox TV, son olarak ekrana getirdiği Misafir dizisine çok güveniyordu. Özellikle de başrolündeki Hazal Kaya’ya… Hazal Kaya, uzun süredir ekranlardan uzakta olan, izleyicinin çok sevdiği bir oyuncu olduğundan dizinin de tutacağı düşünülüyordu.

Fox TV’nin dizileriyle başı dertte! Misafir de tutmadı! 7

Ancak tahminler tutmadı. Dün akşam Misafir dizisinin üçüncü bölümü yayınlandı. Son derece duygusal ve merak uyandırıcı bir hikayeye sahip dizi, üçüncül bölümünde de reytinglerden kötü sonuç aldı.

Ortalamanın bir hayli altında reyting puanı alan Misafir, tüm izleyicilerde 15. oldu. Bu durum da dizinin final kararının yakın olduğu şeklinde yorumlandı. İzleyiciler, Fox TV’nin bugüne kadar ki tavrından yola çıkarak Misafir dizisinin birkaç bölüm sonra final yapacağını, yerine Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Mahkum dizisinin geleceğini tahmin ediyor.

İzleyicilere göre tüm bu durumun tek sorumlusu Fox TV ve yanlış stratejisi. İzleyicilere göre yeni dizilere hiç şans vermeyen ve birkaç bölümde final yaptıran kanal izleyicilerin güvenini sarstı ve kendi bacağına kurşun sıktı. Zira izleyicilere göre, Fox TV’nin yeni dizileri “çok yakında nasıl olsa final yapar” önyargısı sebebiyle ilgi görmüyor.