Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin elinde final yapacak tek dizisi kaldı!

Fox TV’nin elinde final yapacak tek dizisi kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonundan kalan ve ekranda izleyicilerle buluşan tek dizi olarak Fox TV ekranında Kefaret’i izliyoruz. Bayram haftası nedeniyle perşembe akşamı izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret’in final bölümünü gelecek hafta izleyebileceksiniz.

Fox TV ekranlarında başarılı bir iş çıkartan Kefaret’in şimdiye kadar toplam 34 bölümü yayınlandı. Son 3 aydır dizinin hayranları bitecek mi yoksa devam edecek mi polemiği yaşıyordu. Fox TV’nin ikinci sezonu düşünmediği ise yaz ekranında Kefaret’in devam etmesi ile ortaya çıktı.

Dizinin planlandığı gibi 35 bölümde izleyicilere veda edeceği ise geçtiğimiz hafta duyuruldu… Eğer bayram haftasına denk gelmeseydi Kefaret final bölümü ile 22 Temmuz perşembe akşamı ekranda yerini alacaktı. Ancak Kurban Bayramı dolayısı ile dizinin final bölümü gelecek haftaya bırakıldı.

Fox TV'nin elinde final yapacak tek dizisi kaldı! 8

Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat ikilisi çok iyi bir dizi çifti oldu. Her iki oyuncu da tecrübelerini yansıttıkları Zeynep ve Sinan karakterleri ile gönülleri kazandı.

Yurdaer Okur, Ahmet karakteri ile başarısını bir kez daha sergilerken, son dönemdeki partneri Mine Kılıç da Arzu karakteri ile öne çıktı. Meltem olarak izlediğimiz Özge Özacar da yine tecrübesini artırdığı bir dönem yaşadı.

Fox TV'nin elinde final yapacak tek dizisi kaldı! 9

Kefaret dizisinin finalinde neler yaşanacağı da herkes tarafından merak ediliyor. Sinan ve Zeynep yeniden kavuşuyor belki ama Sinan’a bir şeyler olabileceği hissiyatı veren 35.bölüm fragmanı izleyicileri meraklandırdı.

29 Temmuz Perşembe akşamı Kefaret dizisinin final bölümü ekrana gelecek. 35 bölümlük macera da böylelikle tamamlanacak. Dizinin hayranları bu kadar sürmesinden memnun ama ikinci sezon olsaydı daha iyi olurdu görüşündeler… Fox TV’nin kış sezonundan gelen ve ekrana veda edecek son dizisi olarak Kefaret öne çıkıyor.

İşte 29 Temmuz akşamı yayınlanacak olan Kefaret 35. bölüm final fragmanı: