Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine reyting kıyağını atv yaptı!

Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine reyting kıyağını atv yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey, geçenlerde yaşadığı reyting düşüşünün ardından soru işareti oluşturmuştu. Ancak dizinin altıncı bölümünün elde ettiği reytingler çok iyi bir geri dönüşe işaret ediyor.

Evliliklerin iç yüzünü gösteren ayrıca boşanmaların perde arkasında yaşananlarla ilgili detaylar sunan dizinin hikayesindeki başarılı gidişat reytingleri de olumlu yönde etkiledi. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, İsmail Demirci ve Gökçe Eyüboğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin artık oturduğunu ve izleyici sadakatini de sağlamaya başladığını söyleyebiliriz.

Tüm kategorilerde ikincilik elde eden Fox TV’nin yeni dizisi, Masumlar Apartmanı dizisini ise tüm kişiler kategorisinde zorlamaya başladı. İki dizinin reytingleri arasında az bir fark var. Yani bu da demek oluyor ki önümüzdeki haftalarda tüm kişiler kategorisinde birincilik değişebilir.

Evlilik Hakkında Her Şey’in bir önemli şansı da atv ekranında izleyicilerle yeniden buluşması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz çıkması oldu… atv ile dizi ekibi arasındaki bu kriz nedeniyle dizinin 200. bölümü yayınlanmadı. Bu durum da Fox TV’nin yeni dizisinin yararına oldu.

Eğer önümüzdeki haftalarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz atv ekranında yeniden izleyiciler ile buluşamaz ise bu durum Fox TV dizisinin izleyici sadakatini daha da güçlendirmesi anlamı taşıyacaktır. Ancak Salı rekabetinde iki dizinin olması Evlilik Hakkında Her Şey adına çok önemli bir fırsat kazandırmış durumda. Dizinin bu fırsatı şimdiye kadar değerlendirdiğini gözlemliyoruz.