Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin iddialı dizisinde finalin adı konuldu!

Fox TV’nin iddialı dizisinde finalin adı konuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında dizi sirkülasyonu devam ediyor. Bu sezon başarılı dizileri ile göz dolduran Fox TV, pandemi döneminin ilk başlarında yayına aldığı Baraj dizisini de son anda kurtarmayı başarmıştı. İlk 2 bölümü çok beğenilen Baraj, pandemi nedeniyle çekimlerin durmasından 6 ay sonra ekrana yeniden dönmüş ama ciddi bir izleyici kaybı yaşamıştı.

Baraj dizisinde hikayenin hareketlenmesi ile reytingler yeniden yükselmiş ve sezon sonuna kadar da iyi sonuçlar alarak yoluna devam etmişti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve son olarak da Gizem Karaca’nın hikayede güçlü performanslar ortaya koyması dikkatlerden kaçmadı.

Baraj dizisi şimdiye kadar 38 bölüm yayınlandı. Ancak artık yolun sonuna gelindi. Baraj dizisinde finalin adı konuldu… Baraj 39. ve son bölümü ile 11 Mayıs Salı akşamı izleyicilerine veda edecek.

Baraj dizisinin final bölümü fragmanı da yayınlandı. Dizinin hayranları son haftalarda hikayede öyle olaylara şahitlik etti ki, entrika konusunda Baraj dizisinin Yasak Elma’yı bile geride bıraktığını düşünen birçok kişi var.

Baraj dizisinin finalinde ne olacağı da çok merak ediliyor. Nazım’ın polisler tarafından götürülmesi dikkat çekecek. Bahar’ın hasta yatağında öleceği fragmana yansırken, Tarık da “Bu sefer senden sonsuza kadar kurtuldum Nazım” diyor…

Baraj dizisinin finalinde yine olaylar bitmeyecek ve işin nereye varacağını da ancak bölümü izleyerek öğrenebileceksiniz. İşte Baraj dizisinin 39. bölüm fragmanı: