Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi!

Fox TV’nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzalı olan yeni dizi Masumiyet, yakında Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine geçtiğimiz ay başlanmıştı. Dizi büyük beklentiler ile geliyor…

Fox TV’nin 2021 yılındaki yeni drama sürprizlerinden olan dizide Hülya Avşar ile Deniz Çakır ikilisi karşı karşıya gelen iki anne karakteriyle hikayede yer alacak. Çocukları yüzünde sorunlar yaşayacak olan iki kadının mücadelesini izleyeceksiniz. Hülya Avşar, canlandıracağı karakterin ya çok sevileceğini ya da nefret edileceğini röportajında söylemişti. Masumiyet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve aşağıda bulabilirsiniz. Peki ne zaman yayınlanacak?

Fox TV’nin dizisinin olmadığı tek gün çarşamba. Masumiyet dizisinin de Çarşamba akşamları ekranda yerini alması bekleniyor. Tahminler ise Şubat ayı içinde dizinin ilk bölümünün yayınlanması noktasında birleşiyor. Ancak henüz net bir tarih açıklanmadı.

Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu da yer alıyor. Başrol isimlerin yanı sıra İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi son dönemin önemli genç isimleri de dizide yerlerini alacak. İlayda Alişan’ın canlandıracağı Ela Yüksel, savaşçı bir kız ve oyuncunun da akılda kalmasında çok etkili olacak.

Fox TV'nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi! 10

Karakteri anlatan Alişan, “İstediği şeyler uğruna, hayal ettiği şeyler uğruna hiç kimseyi tanımayan ve bunlara ulaşmak için çok çaba harcayan bir kız. Hepimiz hayallerimize ulaşmak için bazı zorluklarla karşılaşırız. Ela’nın da böyle sınavları ve savaşları olacak kendiyle belki” şeklinde konuştu.

Fox TV'nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi! 11

Serkay Tütüncü, ise İlker Ilgaz olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, “Birçok dış etkene rağmen kişinin kendi çerçevesinde merhameti tercih etmesi sanırım, masumiyet. Birçok karakterin kendi içerisinde yaşadığı bir sürü dram var” ifadelerini kullandı.

Fox TV'nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi! 12

Deniz Işın, canlandıracağı İrem Orhun karakteriyle ilgili şunları söylemişti: “İrem’in de aslında hepimizin olduğu gibi, her insanın olduğu gibi böyle derinlerinde bazı sorunları ,sıkıntıları var. Oooo neler neler beklemiyor ki. Çok heyecanlı ve kafa karıştırıcı bir serüven olacağını düşünüyorum.

MASUMİYET KONUSU

Fox TV'nin Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bomba, kadro Şampiyonlar Ligi gibi! 13

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.