Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı!

Fox TV’nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon arka arkaya verdiği final kararlarıyla izleyicilerin tepkisini üzerine çeken Fox TV yeni bir rekora imza attı. Kanal, Misafir dizisini beşinci bölümüyle bitirmeye karar verdi. Bugüne kadar dizilerini altıncı bölümde sonlandıran kanal böylece yeni bir rekora imza attı.

Fox TV’nin kararlarına artık izleyici inanamıyor. Büyük emekler ve milyonlarca liralar harcanarak ortaya çıkan dizileri tek kalemde silip atan kanal yeni bir dizinin daha finali karar verdi. Fox TV’de yayınlanan, başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Misafir dizisinin final yapacağı ortaya çıktı.

Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 15

Daha kısa süre önce dizinin tanıtımlarını yazarken, bomba gibi geleceğinden bahsederken Misafir dizisinin final kararı herkeste şaşkınlık yarattı. Aslında şaşkınlık yaratan Fox TV’nin bu tavrı değil, diğer dizilerden daha da kısa sürede Misafir’i harcamasıydı.

Şu ana kadar üç bölümü ekrana gelen Misafir dizisi için final kararı çok ağır oldu.  2 Aralık perşembe günü dördüncü bölümü yayınlanacak olan dizi, 9 Aralık perşembe akşamı yayınlanacak olan beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Misafir’in final kararına izleyicinin de tepkisi çok sert oldu. Bir izleyici kanalın tavrını şu sözlerle eleştirdi: “Daha dizi yeni başladıydı fırsat bile vermiyor Fox, tuhaf bir kanal gerçekten diyecek söz yok. Oyunculara ve arkada çalışan binlerce kişiye yazık oluyor umarım yapımlar bu kanalla anlaşmaz daha da diyeceğim ama sanmıyorum”

Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 16

Bir başka izleyici de tepkisini şöyle dile getirdi: “Sürekli ya dizi başlatıyor ya da final yaptırıyor. Ben yapımcı olsam hayatta bu kanala dizi yapmam. 5 tane diziyi 5 bölümde harcadı. Umarım bu yaptıklarına çok pişman olur.”

Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 17

Bir izleyici ise Fox’un bu kararının emeğe büyük saygısızlık olduğuna dikkat çekti ve “Fox dizileri artık deney faresi gibi görüyor. Alıyor diziyi iyi mi izlenmiş. Ohh ohh gelsin reklamı, parası falanı filanı. Oyunculara, yapımcılara, senaristlere kısacası dizilerde emeği geçen herkese saygısızlık bu.” diye yazdı.

Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 18

İzleyicilerin tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 19 Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 20 Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 21 Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 22 Fox TV'nin Misafir dizisiyle ilgili son kararı izleyicileri çıldırttı! 23