Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yeni dizisi El Kızı’nın kadın oyuncuları çok iyi seçim!

Fox TV’nin yeni dizisi El Kızı’nın kadın oyuncuları çok iyi seçim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda dikkat çekecek dram yapımlarından birisi olarak El Kızı dizisi öne çıkıyor… Muğla’da çok yakında çekimleri yapılacak olan dizinin hikayesini Hilal Yıldız yazıyor… Feride Kaytan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Ezo isimli bir genç kızın acı dolu hikayesini anlatacak. Dizinin oyuncu kadrosu büyük dikkat çekiyor. Özellikle de kadın oyuncular konusunda çok iyi seçimlerin yapıldığı görülüyor.

Küçük yaşta öksüz kalan Ezo karakterinde Sevda Erginci’yi izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrolde yer aldı. Sevda Erginci ile birlikte İsmail Ege Şaşmaz, El Kızı dizisinin başrol erkek oyuncusu oldu.

Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadın oyuncuları çok iyi seçim! 7

İsmail Ege Şaşmaz da en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol almıştı. İki genç oyuncunun yeni dizide de birlikte yer almaları önemli bir artı olacak. Zira birbirlerini iyi tanıyorlar ve son dizilerinde de yine bir arada olarak iyi bir kaynaşma ortaya çıktı.

Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadın oyuncuları çok iyi seçim! 8

Başrol oyuncularının iyi uyum sağlayacağına inanan dizi hayranları, yeni transferler nedeniyle El Kızı dizisine daha çok önem vermeye başladı. NTC Medya tarafından hazırlanan dizide Perihan Savaş gibi usta bir ismin yanı sıra, Sedef Avcı gibi dikkat çeken bir başka ünlü kadın oyuncu daha var.

Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadın oyuncuları çok iyi seçim! 9

Toprak Sağlam yine tecrübesi ile El Kızı dizisine çok şeyler katabilir. Ayrıca genç oyuncular Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli de kadroda yer alan diğer kadın oyuncular olarak dikkat çekiyor.

Toprak Sağlam son dönemde yer aldığı dizilerin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.1985 doğumlu ünlü oyuncu, El Kızı ile bu şanssızlığını da kırmaya çalışacak.

Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadın oyuncuları çok iyi seçim! 10