Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Tozluyaka’nın bir oyuncusu var ki hemen dikkatleri üzerine çekti!

Fox TV’nin yeni dizisi Tozluyaka’nın bir oyuncusu var ki hemen dikkatleri üzerine çekti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Fox TV’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, 27 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. NTC Medya yapımı dizi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle de dikkat çekti.

İki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayeleri konu alan dizide, Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın ve Nur Yazar gibi deneyimli oyuncu kadrosuna, Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahvaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak’ın da aralarında bulunduğu genç oyuncular eşlik ediyor.

TozluYaka’nın genç oyuncu kadrosu daha ilk bölümüyle adından söz ettirdi. Özellikle Can Bartu Aslan, dikkat çeken isimlerden biri oldu. Sosyal medyada oyuncuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

Can Bartu Arslan ile ilgili dikkat çeken yorumlardan bir tanesi de ‘Bu çocuğun yolu çok açık şeklinde oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı,  “Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı fenomen olan ‘Süleyman Çakır’ karakterinin gençliği çekilse bu çocuk başrol olur” yorumu da gözlerden kaçmadı.

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

Fox TV’nin yeni dizisi, aynı zamanda bir gençlik dizisi olarak da önümüzdeki günlerde konuşulacak bir yapım olarak öne çıkacağa benziyor.

Öte yandan bir çok kişi neden TozluYaka isminin kullanıldığını da merak ediyordu.  TozluYaka’nın bir semt ismi olduğu, dizinin tanıtım fotoğraflarında ortaya çıktı.