Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisinde Alperen Duymaz etkisini ikiye katlayan yeni karar!

Fox TV’nin yeni dizisinde Alperen Duymaz etkisini ikiye katlayan yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yepyeni diziler yakında izleyicilerle buluşacak ve reytinglerde başarılı olanlar yoluna devam edecek. Ancak düşük oranlar elde eden diziler de kısa sürede erken finaller ile izleyicilerin kalplerini yaralamaya devam edecek.

Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz için de Pastel Film tarafından ön hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. İsminden de anlaşıldığı üzere günümüz kadın erkek olaylarına yönelik bir hikayesi bulunan dizide Alperen Duymaz’ın partnerinin Melisa Aslı Pamuk olacağı bilgisi de basına yansıdı. Dizi hayranları 2018 – 2019 sezonunda yayınlanan Çarpışma isimli dizide çok başarılı bir partnerlik süreci yaşayan bu ikiliyi yeniden ekranda görecek.

Fox TV'nin yeni dizisinde Alperen Duymaz etkisini ikiye katlayan yeni karar! 8

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi Çarpışma dizisinde Kerem ile Cemre karakterlerini canlandırmıştı. Dizi hayranları o dönemde en başarılı dizi çifti olarak bu ikili için sosyal medyada övgülerde bulunmuştu. Alperen Duymaz’ın yer aldığı dizilerdeki partnerleri her zaman çok konuşulan isimler oldu.

Yeniden eski bir partneri ile yeni bir hikayede buluşacak olmak da hem oyuncu hem de hayranları adına hoş bir deneyim olacaktır. Melisa Aslı Pamuk’un popülerliğe giden yolda Çarpışma dizisinin de büyük önemi bulunduğunu hemen hatırlatalım.

Her iki genç oyuncu da bu dizideki başarılı oyunculuk performansları ile bir anda ülke gündemini işgal etmişti. Sosyal medyada hayranlar Kerem ile Cemre çifti hakkında o kadar çok paylaşım yapmıştı ki, iki genç oyuncunun popülerlik sürecinde bu dönemin de etkisi büyük.

Fox TV'nin yeni dizisinde Alperen Duymaz etkisini ikiye katlayan yeni karar! 9

Aradan geçen 4 yılın ardından Alperen Duymaz’ın erkek başrol olarak anlaşma yaptığı Erkeğe Güven Olmaz isimli diziye, Melisa Aslı Pamuk’un partneri olarak seçilmesi de anlamlı oldu.

Anlaşılan Pastel Film daha önce denenmiş ve başarılı olmuş bir dizi çiftine yeni hikayede rol vererek, risk almamak adına bir adım atmış gibi gözüküyor.

Erkeğe Güven Olmaz dizisi için oyuncu seçimleri devam ediyor ve iki başarılı isme kimlerin eşlik edeceği de yakında ortaya çıkacak.