Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bombayı patlattı, yeni sezonun çok iddialı dizisi gümbür gümbür geliyor!

Fox TV bombayı patlattı, yeni sezonun çok iddialı dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonda çok etkili diziler izleyeceksiniz. Bunlardan birisi de Kanunsuz Topraklar. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisini başrolde buluşturan dizi çok müthiş bir hikayeye sahip.

Bir Zamanlar Çukurova gibi fenomen bir dizide Yılmaz karakteri ile gönülleri kazanan Uğur Güneş, yeni dizisinin çok büyük bir iş olduğunu söyleyerek heyecanı artırdı. 1940’lı yılların Türkiye’sine götürecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinde Zonguldak’taki kömür madenleri hikayenin ana konusu. Bir dönemin acı olaylarıyla unutulmayan kömür madenlerinde yaşananların yanı sıra büyük bir aşk hikayesi dizinin ana konusu.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi de yeni sezonun şimdiden en dikkat çeken çiftlerinin başında geliyor. Uğur Güneş, bugüne kadar okuduğu en iyi senaryo olduğunu söyleyerek de Kanunsuz Topraklar dizisi için beklentileri yükseltti.

Fox TV'yi bombayı patlattı, yeni sezonun çok iddialı dizisi gümbür gümbür geliyor! 10

Oyuncu, senaryoyu daha okur korumaz bu işte olması gerektiğini düşünerek hemen teklifi kabul etti. Dizinin çekimleri için Mayıs ayından bu yana sette oldukları bilgisine de veren Uğur Güneş, Eylül ayında Kanunsuz Topraklar dizisinin ekranda izleyici ile buluşacağı müjdesini de verdi.

Bayram tatili ile verilen arada tatil yapma fırsatı bulan Uğur Güneş, çok yoğun bir çalışma temposunun olduğunu söyledi.

Güzel bir projenin geldiğini anlatan oyuncu, “Uzun zamandır böyle bir senaryo ile karşılaşmadım. Çok büyük bir işle giriyoruz. Bir daha da böyle bir iş gelmeyecek muhtemelen” diyerek beklentileri çok yükseltti.

Fox TV'yi bombayı patlattı, yeni sezonun çok iddialı dizisi gümbür gümbür geliyor! 11

Esra Bilgiç de çok başarılı geçen Ramo dizisindeki iki sezonun ardından yeni sezonda yine çok iddialı bir dizide başrol olacak. Hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizide oyuncu, Gülfem karakterine hayat verecek. Bilgiç ile Güneş’in nasıl bir uyum sağlayacaklarını da hayranları merakla bekliyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi usta yönetmen Faruk Teber’in rejisinde güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

Murat Daltaban, Ali Erkazan, Arif Diken, Necip Memili, Hazar Motan, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız, Maden Teber ve Serdem Paçal dizinin etkileyici kadrosunda yer alan isimler.