Ana sayfa Yabancı Dizi FOXCRIME’ın Sevilen Dizileriyle Pazar Maratonu

FOXCRIME’ın Sevilen Dizileriyle Pazar Maratonu

tarafından ker_def

FOXCRIME’ın sevilen dizileri “Elemantary”, “The Detail”, “MacGyver”, “NCIS: New Orleans” ve “Bull”, arka arkaya yayınlanan bölümleriyle Haziran ayı boyunca pazar günlerine heyecan katıyor.

Johnny Lee Miller ve Lucy Liu’nun başrollerini paylaştığı ve modern bir Sherlock Holmes uyarlaması olan “Elementary”, 6. sezonunun son 5 bölümüyle 2 Haziran Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında.

Cinayet vakalarının arkasındaki sırları çözerken özel hayatlarını da dengede tutmaya çalışan cinayet masasından üç yetenekli kadının hikayesi “The Detail”, 1. sezonundan ilk 5 bölümle 9 Haziran Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

Her türlü soruna fizik ve kimya bilgisini kullanarak sıra dışı çözümler üreten ve içinde bulunduğu zorlu durumları aşan ve 1980’li yıllara damga vuran “MacGyver”, 3. sezonun son 5 bölümüyle 16 Haziran Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

Renkli New Orleans’ın karanlık sokaklarında askeri personelle ilgili vakaları çözmekle görevli olan Ajan Pride ve ekibinin maceraları, Pride’ın ağır yaralandığı suikast girişiminin ardından gizli ajan Hannah Khoury’nin liderliğinde devam ediyor. “NCIS: New Orleans” 5. Sezonunun ilk 5 bölümüyle 23 Haziran Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında polisiye severlerle buluşuyor.

Dünyanın en başarılı hukuk danışmanlarından Phil McGraw’ın hayat hikayesinden esinlenen ve insanları yönetme ve yönlendirme konusunda tam anlamıyla uzman bir isim olan zeki ve yakışıklı Dr. Bull’un hikayesi “Bull”, 3. sezonunun son 5 bölümüyle 30 Haziran Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında.

Dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izlenebiliyor.