Ana sayfa TV Programları FOXLIFE ekranında hafta sonları komedi ve eğlence dolu programlar var!

FOXLIFE ekranında hafta sonları komedi ve eğlence dolu programlar var!

tarafından ker_def

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor. Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Evlenme teklifi beklediği erkek arkadaşı, Elle’e hiç beklemediği bir şekilde ayrılma kararını açıklar. Politikadaki kariyer planları sebebiyle daha ciddi görünümlü bir eş aradığını söyleyen Warner’ı geri kazanmak için Harvard Üniversitesi’ne başvuran Elle’in hedefi zaman içinde hukuk alanında başarı elde etmeye dönüşür. Reese Witherspoon’u başrolünde izleyeceğimiz “Bu Nasıl Sarışın!” (Legally Blonde), 20 Nisan Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

İlk filmin ardından Washington’a seyahat eden Elle, hayvan hakları için Beyaz Saray’ın yolunu tuttuğunda işlerin üniversitedeki gibi kolay ilerlemeyeceğini fark eder. Sempatik bir temsilcinin desteğiyle harekete geçen genç kadın, tüm meclisi ikna etmeye kararlıdır. “Bu Nasıl Sarışın 2” (Legally Blonde 2: Red, White and Blonde) 21 Nisan Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında olacak.

Dört yakın arkadaşın hikayesini anlatan Ann Brashares’in romanından uyarlanan “Gezgin Pantolon Kardeşliği”, ilk kez birbirinden ayrılacak dört arkadaşın hikayesini konu alıyor. Hepsine uyan bir pantolonun kendilerine şans getireceğine inanan dörtlü, pantolonu sırayla birbirlerine göndererek aralarındaki bağı canlı tutmaya çalışır. “Gezgin Pantolon Kardeşliği” (Sisterhood of Travelling Pants), 27 Nisan Cumartesi saat 21.30’da FOXLIFE’ta izleyicilerle buluşuyor.

Devamı niteliğinde ikinci film ise dörtlünün yetişkin hayatlarını anlatıyor. Dörtlü güçlü yanlarını, korkularını, yeteneklerini ve aşkı keşfederken aralarındaki bağı kaybetmiyor. “Gezgin Pantolon Kardeşliği 2” (Sisterhood of Travelling Pants 2), 28 Nisan Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.