Ana sayfa Güncel Haberler Foxlife kanalında hafta sonu film ve diziler eğlence dolu

Foxlife kanalında hafta sonu film ve diziler eğlence dolu

tarafından ker_def

FOXLIFE ile Hafta Sonları Komedi ve Eğlence Dolu

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve en çok izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor.

Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Kayınpederi ve kayınvalidesinin sonunda kendisini kabullenmesiyle her şeyin yoluna girdiğini düşünen Greg Focker ve nişanlısı Pam Byrnes, yanıldıklarını kısa bir süre sonra anlayacaklardır. Çünkü birbirinden tamamen farklı insanlar olan Focker ve Byrnes ailelerinin büyükleri tanıştığında her şey değişecektir. Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman ve Barbra Streisand’in başrollerinde yer aldığı kahkaha dolu “Zor Baba ve Dünür” (Meet the Fockers), 20 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Uzun yıllar spot ışıklarından uzak kalan model Derek Zoolander ve arkadaşı Hansel, Roma’daki büyük bir etkinliğe davet edildiklerinde neden orada olduklarından bihaberdir. Gizli ajan Valentina’nın ise ünlü pop starları öldüren bir katili yakalamak ve podyumların tanınan modellerini kurtarmak için ikilinin yardımına ihtiyacı vardır. Ben Stiller, Owen Wilson ve Penélope Cruz ile “Zırtapoz 2” (Zoolander 2), 21 Temmuz Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Pam ile 10 yıllık evliliği ve iki çocuğun ardından artık eşinin ailesinin güvenini kazanan Greg Focker, ikinci iş olarak bir ilaç şirketinde çalışmaya başladığında kayınpederinin şüphesini çeker. Greg yine de kayınpederi ile aralarındaki sayısız yanlış anlaşılmayı çözmeye, ailenin bir sonraki lideri olduğunu ispatlamaya kararlıdır. Robert De Niro ve Ben Stiller’a Owen Wilson ve Jessica Alba’nın eşlik ettiği “Zor Baba 3” (Little Fockers), 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Tam anlamıyla Amerikan Rüyası’nı yaşayan Cal Weaver’ın iyi bir işi, harika bir evi, mükemmel çocukları ve çok güzel eşi vardır. Cal’in dünyası eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde alt üst olur. Eşinden boşanan ve 40 yaşından sonra bir anda bekar kalan Cal’in yardımına ise kadınlar konusunda usta olduğunu iddia eden Jacob koşar. Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone ve Juliana Moore gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla “Çılgın Aptal Aşk” (Crazy Stupid Love), 28 Temmuz Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.