Ana sayfa Yabancı Dizi FOXLIFE kanalında Pazar günü kesintisiz dizi keyfi var!

FOXLIFE kanalında Pazar günü kesintisiz dizi keyfi var!

tarafından ker_def

FOXLIFE’ın sevilen yapımları “Star”, “This is Us”, “Single Parents”, “The Chi” ve “Jane the Virgin”, hafta sonuna kesintisiz dizi maratonları ile keyif katmak isteyenler için her Pazar arka arkaya yayınlanan bölümleriyle ekranlara geliyor.

Üç kadının şöhrete giden yolculuğunu anlatan dizi “Star”ın üçüncü sezonunda Star sonunda turnesini tamamlayıp evine dönerken Alex ve Simone’un da kaderinde ne olduğu ortaya çıkıyor. Queen Latifah, Ryan Destiny ve Britanny O’Grady’yi başrollerinde izlediğimiz “Star”, 3. sezonun son 5 bölümüyle 2 Haziran Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında ekranlara geliyor.

Farklı hikayeleri olsa da yolları beklenmedik şekilde kesişen insanların hikayesini konu alan ve Emmy dahil 21 ödülü olan dizi “This is Us”, bilinmeyenlere odaklandığı 3. sezonunun son 5 bölümüyle 9 Haziran Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.

Boşanmış anne ve babaların birbirilerine destek vermek için kurdukları grup, yalnız bir ebeveyn olan Will’e baba olmanın kendi kimliğini feda etmesini gerektirmediğini göstermeye karar verir. Başrollerinde Leighton Meester, Taran Killam ve Kimrie Lewis’in yer aldığı eğlenceli dizi “Single Parents”, ilk sezonundan tüm bölümlerle 16 Haziran Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE ekranlarında.

Güney Chicago’nun tehlikeli sokaklarında tesadüfler sonucu bir araya gelen ve şefkate duydukları açlıkla birbirlerine bağlanan bir grup insanın hayatı, etkileyici bir anlatımla izleyicilerle buluşuyor. “The Chi” 2. sezonunun ilk 5 bölümüyle 23 Haziran Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.

Geleneksel bir Latin ailenin geleneklerine bağlı ve bekaretini evleneceği erkeğe saklamak konusunda kararlı kızı Jane, bir doktor kontrolü esnasında yapılan bir hatayla kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur. Jane ve Rafael’in ebeveynlik savaşını izleyeceğimiz “Jane the Virgin” 5. sezonunun ilk 5 bölümü ile 30 Haziran Pazar saat 15.25’te FOXLIFEekranlarına geliyor.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.