Ana sayfa Yabancı Dizi FOXLIFE Pazar günü dizilerinde neler var? This is Us’ı izleyebilirsiniz

FOXLIFE Pazar günü dizilerinde neler var? This is Us’ı izleyebilirsiniz

tarafından ker_def

FOXLIFE’ın sevilen yapımları “Madam Secretary”, “9-1-1”, “This is Us” ve “The Resident”, hafta sonuna kesintisiz dizi maratonları ile keyif katmak isteyenler için her Pazar arka arkaya yayınlanan bölümleriyle ekranlara geliyor.

Beyaz Saray’a yapılan saldırının peşine düşen başına buyruk ABD Dışişleri Bakanı Elizabeth McCord’un önemli kararlar vermek zorunda kaldığı “Madam Secretary”nin 5. sezonundan son 5 bölüm, 5 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Acil durumlarda ilk müdahaleleri yaparak insanların hayatını kurtarmaktan sorumlu olan bir ekibin risklerle dolu hayatını izleyicilere aktaran “9-1-1”, 2. sezonunun son 5 bölümüyle 12 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.

Yolları beklenmedik şekilde kesişen insanların hikayesini anlatan Emmy ödüllü “This is Us”’ın bilinmeyenlere odaklanan 3. sezonundan son 5 bölüm, 19 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Bir hastanede çalışmaya başlayan idealist ve genç doktor Devon’ın gerçeklerle yüzleştiği ve hastaların düşündüğü gibi birer “melek” olmadığını, hastanenin ise sadece bir işyeri olduğunu anladığı “The Resident” 2. sezonundan son 5 bölümle 26 Mayıs Pazar saat 15.25’te FOXLIFE’ta.