Ana sayfa Dizi Fragmanları Fragmandan anlaşıldı, Leyla ile Mecnun dizisini İsmail Abi sırtlayıp götürecek!

Fragmandan anlaşıldı, Leyla ile Mecnun dizisini İsmail Abi sırtlayıp götürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Leyla ile Mecnun dizisi yakında Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak… Yeni bölümlerin çekimi için ekip bir süredir sette çalışıyordu. Bu çalışmaların ilk meyvesi olan fragman yayınlandı. Eski ekibi güçlükle bir araya getiren yönetmen Onur Ünlü özellikle de Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt’u ikna etmekte zorlanmıştı.

Cengiz Bozkurt’un bir süre dizinin yeni döneminde yer almayacağı iddiaları ortalıkta dolaşsa da sonrasında ikna edilerek bu krizin sonlanması sağlandı. Cengiz Bozkurt da Kuzey Yıldızı dizisinden sonra yeniden setlere geri döndü…

Leyla ile Mecnun hikayesinin temel taşlarından olan Erdal Bakkal karakterinin yepyeni bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkacağı da fragmandan anlaşıldı. Erdal Bakkal kapanmıştı ve dükkanı yıkıp yerine başka bir şey yapma projesi gündeme geldi… Erdal Bakkal ise çöplerden karton topluyor…

Fragmandan anlaşıldı, Leyla ile Mecnun dizisini İsmail Abi sırtlayıp götürecek! 7

Aslında dizide verilen bu toplumsal mesaj, betona verilen son yıllardaki öneme bir eleştiri niteliği taşırken, çöpten yiyecek toplayan vatandaşların görüntüleri de aslında Erdal Bakkal’ın yeni hali ile ifade ediliyor.

Leyla ile Mecnun dizisi birçok mesajı bir arada toplayan bölümleriyle gündelik yaşama eleştirileriyle geliyor… İsmail abi olarak izlediğimiz Serkan Keskin’in deniz kızı havasındaki görüntüleri de hayranlarını çok şaşırttı.

İsmail abinin ağzından çıkan “Müsilaj suratlı” ifadesi de denizlerimizde yaşanan büyük soruna dizinin esprili ama etkili eleştirisi olarak öne çıkıyor.

Leyla ile Mecnun efsanesi geri dönüyor ama, günlük yaşama dair vereceği mesajlarla çok ses getireceği de anlaşıldı. Dizinin hayranları ise hikayeyi İsmail Abi karakterinin sürükleyeceğini düşünüyor.

Diziyle ilgili fragmana yansıyan yorumlarda “Yeni küfrümüz ‘müsilaj suratlı’, hepimize hayırlı olsun” sözü dikkatleri çekti.

Bir başka izleyici ise “Diziyi yine İsmail abi sırtlayacak, yine dizinin tüm yükü İsmail abinin omuzlarında anlaşılan” ifadelerini kullanarak Serkan Keskin’e dikkat çekti.