Ana sayfa Sinema Funda Eryiğit, Aden filmindeki rolüyle şaşırtacak

Funda Eryiğit, Aden filmindeki rolüyle şaşırtacak

tarafından ker_def

Son olarak sezon başında atv ekranlarında yayınlanan ama bir kaç bölüm sonra reyting almayınca kaldırılan Can Kırıkları dizisinde oynayan Funda Eryiğit, bu kez yeni filmiyle gündemde.

Oyuncu ve yönetmen Barış Atay’ın filminde oynayan Eryiğit, Aden isimli filminin İstanbul Film Festivali’nde yarışacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmin konusu ve detayları şöyle:

Aden, geride bıraktıkları savaş ve kıtlığın ardından cennetlerini bulmak için yola koyuldukları sırada, büyük bir sır saklayan suç ortağı iki kardeşin dünyalarına giren iki yolcunun hikayesini konu ediyor. Barış Atay’ın ikinci yönetmenlik deneyimi olan Aden filminin senaryosunu Onur Orhan kaleme alıyor. Görüntü yönetmenliğini Barış Aygen’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Funda Eryiğit, Onur Ünsal, Cemalettin Çekmece, Caner Erdem, Sermet Yeşil gibi isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Uğur Ateş’e ait.

Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmimiz “Aden” Türkiye prömiyerini 38. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma bölümünde yapacak. 15 Nisan 20:30’da Atlas Sineması’nda.
……………………………………………..
After its world premiere at Warsaw International Film Festival, our movie “The Eden” will premiere in Turkey at Istanbul International Film Festival National Competition. Screening is on 15th April 20:30 at Atlas Theatre.

Funda Eryiğit, Aden filmindeki rolüyle şaşırtacak 7