Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit gitti, yerine Sare geldi! İşte Son Yaz dizisinin ilk transferi!

Funda Eryiğit gitti, yerine Sare geldi! İşte Son Yaz dizisinin ilk transferi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek olan Son Yaz dizisi, başarılı bir ilk sezon geçirdi. Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu çok farklı olacak.

Kulislere yansıyan bilgilere bakılır ise ilk sezona göre zaman atlamasının da yaşanacağı dizinin yeni döneminde her şey değişecek. Çeşme”de yapılan çekimlerden sonra ikinci sezon İstanbul’daki mekanlarda sürecek. Bu yeni atmosfere izleyicilerin adapte olması da bir zaman alacaktır.

Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit sezon finalinde veda etmişti. Oyuncunun vedası çok üzdü ve “Canan’ın Son Yaz’ı” olarak tarif edilerek dizinin isminin nereden geldiği de anlaşılmış oldu.

Funda Eryiğit gitti, yerine Sare geldi! İşte Son Yaz dizisinin ilk transferi! 2

Yeni dönemde hikayeye yine güçlü bir kadın karakteri girecek… Bu karakter Sare isminde bir kadın olacak ve Birce Akalay’ın karakteri canlandırması da kesinleşti.

Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel’in de ayrıldığı diziye başka yeni isimler de katılacak ve görüşmelere devam edildiği bilgisi geldi.

Funda Eryiğit gitti, yerine Sare geldi! İşte Son Yaz dizisinin ilk transferi! 3

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Birce Akalay ile görüşmeler iyi gitti ve imza aşamasına gelindi. Akalay, Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için transfer edilen isim oldu.

Sare karakterini de izleyiciler çok merak ediyor. Bu karakter istihbarat uzmanı olarak hikayeye katılacak. Son Yaz ikinci sezonu bambaşka olacak ve eminiz dizi hayranları yine ekran başından kalkamayacak.