Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit’in Son Yaz dizisinden ayrılma durumu izleyicileri fena gerdi!

Funda Eryiğit’in Son Yaz dizisinden ayrılma durumu izleyicileri fena gerdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden olan Son Yaz, 21. bölümüyle dün akşam Fox TV ekranında yayınlandı. Aynı zamanda sezon finali de olan 21. bölüm hem neşeli görüntüleri ile izleyicileri mest etti hem de beklenmedik olaylarla heyecan dozunu iyice yükseltti. Dizide Gökhan karakterine hayat veren Olgun Toker’in ayrılığı zaten daha önceden biliniyordu.

Akgün, Gökhan’ı vurdu ve Olgun Toker’in de Son Yaz macerası 21. bölüm itibari ile noktalandı. Dizide bir başka ayrılık durumu da Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakteri için konuşuluyordu. Bir süredir çıkan iddialarda Eryiğit’in hikayenin ikinci sezonunda olmayacağı dillendirilmişti.

Son Yaz dizisinin sezon finalinde Canan ile Selim yeniden evlendi. İkilinin düğünleri de çok eğlenceli geçti. Ancak silahlı saldırıya uğrayan Kara ailesi büyük bir üzüntü yaşadı. Açılan ateş sonucu Canan Kara vuruldu… Bu gelişmeler Funda Eryiğit’in Son Yaz dizisine veda etmiş olabileceği iddiasını akla getirdi. Eğer senaristler bir ters köşe yapmıyor ise Canan ölerek hikayeye veda etti. Tabii ki senaristler isterse izleyicileri sevindirerek Canan karakterini yaşatabilir ama yaz ayları bu karakterin ölüp ölmeyeceği tartışmaları ile geçecektir. Bu da hikayenin ikinci sezonu için izleyicilerin merakını süsleyen bir durum oldu.

Funda Eryiğit'in Son Yaz dizisinden ayrılma durumu izleyicileri fena gerdi! 2

Eryiğit ayrılacak mı, yoksa Canan karakteri ters köşe yapıp hikayede yerini alacak mı? İşte bu soru işareti ile ilk sezonu kapatan Son Yaz dizisinde, izleyicilerin de isyanı üst üste geldi.

Canan karakterinin hikayeden ayrılmasını istemeyen dizi hayranları, sosyal medyadan senaristlere seslendi.

“Mahvettiniz bizi, bu gece uyuyamayacağız” diye mesaj bırakan dizi hayranları, Canan karakterinin ölmemesi için birçok mesaj paylaştı.

“Canan ölemez, eğer Canan ölürse Savcı, Yağmur hepsi yıkılır. Olamaz ben de yıkılırım” diye yorum bırakan bir dizi izleyicisi birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Senariste yönelik birçok yorum gönderen izleyiciler, Canan Kara’nın devam etmesini istediklerini belirten ifadelerde bulundu.

Bir dizi hayranı ise şu yorumu ile yürekleri dağladı:

“Canan ile geçirdikleri Son Yaz…”

İşte Son Yaz dizisinin 1. sezon final sahnesi: