Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Funda Eryiğit’in Son Yaz dizisini kabul etmesinin arka planındaki gerçek!

Funda Eryiğit’in Son Yaz dizisini kabul etmesinin arka planındaki gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk 3 bölümü büyük beğeni toplayan Son Yaz dizisi, Çeşme ilçesinin etkileyici ortamında çekiliyor… Dizinin çekimleri için sabah 4’lere kadar çalışan ekip, ortaya güçlü bir proje koymanın da mutluluğunu yaşıyor… Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları oldukça etkileyici.

Fox TV’nin Kamera Arkası isimli program ekibi Çeşme’deki set ortamını ziyaret etti. Dizide Canan olarak izlediğimiz Funda Eryiğit, setin Çeşme’de olmasının kendilerini güzel etkilediğini söyledi. Eryiğit, “Daha ferah, biraz kovidden daha uzak, daha az insan var. Deniz havası da güzel ama biraz soğuk, üşüyoruz. Dizide de havanın dönmesini bekliyoruz, aslında az kaldı. Üşümek hariç gerçekten güzel” diye konuştu.

Canan karakterini anlatan oyuncu; evrilen, değişen ve dönüşen birisi olduğuna vurgu yaptı. Funda Eryiğit, “Aslında uzun yıllardır büyük bir sabırla evinde ailesini çekip çevirirken, büyütürken, eşinden uzaktayken, aşkına da uzaktayken, birden boşanma kararı vermesi ile hayatının bambaşka bir yöne doğru seyretmesine tanık olacağız. Beni de en çok cezbeden şeylerden bir tanesi buydu. Farklı bir şeye cesaret ediyor olmasıydı” diye konuştu.

Funda Eryiğit'in Son Yaz dizisini kabul etmesinin arka planındaki gerçek! 7

Projeyi neden kabul ettiğini de anlatan oyuncu, Canan karakterinin farklı bir tercihte bulunmasının bundan etkili olduğunu anlattı.

Eryiğit, bu konuyu şöyle ifade etti: “Selim ve Canan’ın boşanması ile beraber gerçek bir aile ilişkisine doğru adım atmaya başlıyorlar. Çünkü hepsi birbirleri ile ilişki kurmaya, daha doğrusu baba ile ilişki kurmaya ayrılıktan sonra başlıyor. Genelde tersi olur. O anlamda farklı bir hikaye izleyeceğimizi düşünüyorum. Beni de en çok cezbeden şeylerden birisi oydu. Diğeri de bütün karakterlerin bir farklılığa bir değişime uğruyor olması.”

Röportajın detaylarını ve set ortamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.