Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç hayranları bu habere çok sevinecek! Yeni dizisi belli oldu!

Furkan Andıç hayranları bu habere çok sevinecek! Yeni dizisi belli oldu!

tarafından zk zk
Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncu Furkan Andıç’ın yeni sezondaki adresi sonunda ortaya çıktı!

Gold Film’in Star TV için hazırladığı ‘Kardeş Çocukları’ dizisinde oynayacak.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ekim sonuna doğru sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturacak. Sırma Yanık’ın ise senaryosunu kaleme aldığı iddialı proje için Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Murat Daltaban ile geçen günlerde el sıkışılmıştı.

Kadına şiddet konusunun da etkileyici bir dille ele alınacağı dizinin genç başrolleri ise yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. ‘Kardeş Çocukları’nda yer alan karizmatik ve herkesi kendisine hayran bırakan Volkan karakteri için bir süredir Berk Atan ve Furkan Andıç’la görüşülüyordu. Rol için son dizisi Meryem’deki performansıyla beğeni toplayan ve pek çok yapımcıdan teklif alan Furkan Andıç’la anlaşıldı.

Furkan Andıç hayranları bu habere çok sevinecek! Yeni dizisi belli oldu! 7

Dizide Umay Karay’ın kızı (Nur Fettahoğlu) Hayal ile Ümran Çetin’in (Ayça Bingöl) binbir çileyle büyüttüğü kızı Hayat’ı hangi genç yıldızların canlandıracağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.