Ana sayfa Dizi Fragmanları Furkan Andıç, kariyerinde bir ilke imzasını attı!

Furkan Andıç, kariyerinde bir ilke imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk dizisinde canlandırdığı Ateş Avcı karakteri ile beğenileri toplayan Furkan Andıç, romantik komedi dizileri denilince düşünülen ilk erkek oyuncu konumunda.. Kanal D ekranında kötü bir reyting ile yolculuğuna başlayan Çatı Katı Aşk, hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla ise daha yüksek reytingleri hak ediyor.

Zengin ve güçlü bir aile olan Avcı ailesinin tek oğlu Ateş karakterine hayat veren Furkan Andıç, bu tür bir rolün kariyerinde ilk olduğunu söyledi. Milliyet Cumartesi’nin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Bugüne kadar canlandırmadığım bir karakterle baş başayım. Bu beni gerçekten mutlu ediyor. Karakter snob değil eğlenceli. Aşka küskün değil hareketli, patron değil resmen çırak” diye konuştu.

Enerjisi yüksek ve hayattan beklentisi olan karakterlerin yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisinde kendisini neyin meraklandırdığını şu sözlerle anlattı: ““Çatı Katı Aşk”, büyük bir kaosun içinde yaşamaya çalışan, enerjisi yüksek ve hayattan beklentisi olan bir aile hikayesi. Bu motivasyon senaryoyu çok güçlü kılıyor ve seyirci nezdinde merak uyandırıyor. Olaylar, Ateş ve Yasemin’in büyük bir evlilik yalanı söyleyerek birbirlerine çok bağlı bir ailenin evini paylaşmasıyla şekilleniyor. Dışarıdan bakıldığında bu topa girmek neler doğurur insanın hep aklında olan bir şey.”

Pandemi döneminde sete çıkma konusunda oyuncu hayatın devam ettiği gerçeğini ifade etti. Furkan Andıç, birçok sektör gibi dizi sektörünün de işine döndüğünü vurguladı.

Oyuncu,”Pandemi süresince şehir dışındaydım, bu da bana uzun zamandır aradığım sakin ve uzak kalma lüksünü tanıdı. Çok iyi geldi bana. Şimdi hayatımıza geri döndüğümüz için de mutluyuz. Sanki herkesin kendisiyle baş başa kalması gerekiyormuş da evren bize bu hakkı tanımış gibi geliyor bazen” açıklamasını yaptı.

Furkan Andıç, kariyerinde bir ilke imzasını attı! 7