Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç ve Nilay Deniz, Çatı Katı Aşk’ta parlıyor!

Furkan Andıç ve Nilay Deniz, Çatı Katı Aşk’ta parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk bölümüyle Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Çatı Katı Aşk dizisi, sımsıcak hikayesi ve aile atmosferi ile beğeni kazandı. Her ne kadar dizinin ilk bölüm reytingleri iyi gelmese de birçok konuda diğer yaz dizilerinden başarılıydı.

Oyuncu seçimleri, karakter dağılımları, hikayenin detayları, yan karakterlerin önemi gibi noktalarda Çatı Katı Aşk, bu sezonun en iyi yapımı olduğunu gösteriyor. Ancak izleyiciler dizinin bu önemli detaylarını pek de önemsemişe benzemiyor. Çatı Katı Aşk, 1. bölümün aldığı reytingler düzelmez ise, Kanal D’nin diziyi ne kadar destekleyeceği de soru işareti olacak.

Dizi hakkında eleştiriler de var ama hikayenin atmosferi ve yaydığı güzel enerji tüm bu hataların üzerine bir perde çekiyor. Nilay Deniz, dizinin ilk bölümünde en çok dikkat çeken isimlerin başında geliyordu. Enerjisi son derece yüksek ve güçlü kadın imajıyla da ekrandaki kadın izleyicileri yine kendisine hayran bıraktı.

Furkan Andıç’ın oyunculuğunu ilerlettiği de bir gerçek. En son Her Yerde Sen dizisinde izleyici karşısına çıkan Furkan Andıç, genç oyuncular arasında kendisine yatırım yapan isimlerin başında geliyor. Romantik komedi yapımları için artık ilk seçenek haline gelmesi de oyuncunun tercihlerinde saklı…

Hem Nilay Deniz hem de Furkan Andıç, dizinin ilk bölümü sonrasında en dikkat çeken oyuncular oldular.