Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç, yeni TRT1 dizisinde eski yönetmeni ile buluştu!

Furkan Andıç, yeni TRT1 dizisinde eski yönetmeni ile buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Furkan Andıç, yeni dizisi için anlaşma yaptı. TRT1 ekranında yayınlanacak olan Kara Tahta isimli projede Atlas karakterini canlandıracak olan oyuncu, hayranlarını çok memnun etti.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Furkan Andıç, 2012 yılından itibaren setlerde yer almaya başlayan bir oyuncu… Adını Feriha Koydum dizisindeki Selim karakteri ile dikkat çeken Andıç, birbirinden farklı yapımlarda tecrübe kazandıktan sonra Kaçak Gelinler ve Kırgın Çiçekler ile öne çıktı.

Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları gibi dizilerde etkili performanslar gösteren oyuncu, en iyi çıkışını ise Her Yerde Sen isimli diziyle yaptı. 2019 yılında yayınlanan romantik komedi dizisinde Aybüke Pusat ile başrolü paylaşan oyuncu, aynı zamanda yönetmen Ender Mıhlar ile de başarının pay sahiplerinden birisiydi.

Furkan Andıç, yeni TRT1 dizisinde eski yönetmeni ile buluştu! 7

Her Yerde Sen dizisinde yönetmenliği ile etkileyen Ender Mıhlar yeniden Furkan Andıç ile bir dizide buluşuyor. TRT1’de yayınlanacak olan Kara Tahta dizisinde eski yönetmeni ile buluşan Furkan Andıç da bu durumdan çok memnun. Ender Mıhlar ile Furkan Andıç ikilisi Her Yerde Sen projesi zamanında sergiledikleri yakın iletişim ile dikkat çekmişti.

Yönetmen Ender Mıhlar, Her Yerde Sen projesinden sonra önemli sorumluluklar üstlendi. Blu TV için Saygı dizisini çeken yönetmen ayrıca, Masumlar Apartmanı’nda da görev aldı.

Çatı Katı Aşk isimli dizide yer aldıktan sonra bir süre dinlenen oyuncu, şimdi Kara Tahta ile yeniden ekranlara dönecek olmanın heyecanını yaşıyor. Furkan Andıç hayranları, Miray Daner’in kadın başrol olarak seçilmesinden çok memnun.

İki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi de çok merak edilmeye başlandı.