Ana sayfa Dizi Fragmanları Furkan Andıç’ın sette sakatlık geçirmesi Kara Tahta dizisinin büyük fırsatı kaçırmasına neden oldu!

Furkan Andıç’ın sette sakatlık geçirmesi Kara Tahta dizisinin büyük fırsatı kaçırmasına neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisinin setinden gelen üzücü haber dizi hayranlarını mutsuz etti. Miray Daner ile birlikte başrolde yer alan Furkan Andıç’ın sette sakatlık geçirdiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sete 10 gün ara verildiği de netleşti… Çarşamba akşamları yayınlanan ve birkaç hafta ekranda olması beklenmeyen dizinin çekimleri Edirne’de yapılıyordu. Bayram dönemine de denk gelmesi nedeniyle çekimlere ara verildi ve Furkan Andıç’ın sağlık sorunu çözülünce ekip yeniden bir araya gelerek çekimlere devam edecek.

Atlas karakterine hayat veren Furkan Andıç’ın rolüne hazırlandığı sırada ani bir hareket sonucu sağ bacağında ön çapraz bağlarında yırtık oluşması, setin durmasına neden oldu.

İlk müdahalesi sette yapılan oyuncu, sonra hastaneye kaldırıldı ve doktorlar tarafından da 10 gün istirahat etmesi istendi. Oyuncunun zaruri durumu nedeniyle de set ekibi çalışmaları durdurmak zorunda kaldı.

Furkan Andıç'ın sette sakatlık geçirmesi Kara Tahta dizisinin büyük fırsatı kaçırmasına neden oldu! 7

Sadakatsiz dizisinin bu hafta ve gelecek hafta ekranda olmadığı bir ortamda Kara Tahta dizisinin reytinglerini yükseltmesi için iyi bir fırsat ortaya çıkmıştı. Son 3 bölümü kalan Sadakatsiz dizisi 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

Oluşan iki haftalık arada Sadakatsiz dizisinin izleyicileri farklı yapımları tercih edecek ve Kara Tahta da yaşanan bu talihsiz sakatlık nedeniyle bu fırsattan faydalanamayacak.

tv8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi geçtiğimiz hafta iyi bir çıkış yaptı ve Kara Tahta ile Sadakatsiz’in olmadığı önümüzdeki iki bölümde de reytinglerini bir hayli yükseltmesi bekleniyor. Kara Tahta dizisi ise büyük bir fırsatı kaçırmış oldu.