Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok etkili giriş yapacak!

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok etkili giriş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı’yı geçen sezon Benim Tatlı Yalanım gibi romantik komedi yapımında izleyenler, yeni sezonda ekranda bambaşka birisini bulacak. Ağır dram içeren hikayesi ile iki sezondur ekranda fırtına estiren Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni isimlerinden birisi de ünlü oyuncu oldu.

Nazan Kesal ile birlikte diziye katılan Furkan Palalı, Adana’da başlayan çekimlerde yer alıyor. Ünlü oyuncu, imajını da değiştirdi ve bambaşka birisi olarak hayranları ile Eylül ayından itibaren buluşacak.

Furkan Palalı’nın yeni imajı da dikkatleri çekti. Saçlarını ve sakallarını uzatan oyuncu, hayranlarını bir hayli şaşırtacak.

Dizinin yayınlanan tüm bölümlerini izleyen Furkan Palalı, dönem dizisi olması sebebiyle de o döneme ait gazetelere de göz attı.

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok etkili giriş yapacak! 7

Furkan Palalı’nın nasıl bir karaktere hayat vereceği sürpriz olarak saklanıyor… Oyuncunun Adana’ya gidişi de şaşalı oldu. Hayranlarının imza almak için yarıştığı Furkan Palalı, seti başlamadan önce şehre gitti ve etrafı gezdi.

Furkan Palalı, gittiği her yerde de büyük ilgi gördü. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde de ilgiyle karşılanan ünlü oyuncu, pek çok karakterin kaderine etki edecek bir rolle geliyor.