Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı sadece Bir Zamanlar Çukurova’da değil, yarı çıplak pozlarıyla da olay yaptı!

Furkan Palalı sadece Bir Zamanlar Çukurova’da değil, yarı çıplak pozlarıyla da olay yaptı!

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu başlarken, Nazan Kesal ile birlikte Furkan Palalı da hikayeye dahil olmuştu. Fikret Fekeli karakterine hayat veren oyuncu, rolüne o kadar güzel adapte oldu ki, izleyicilerden tam puan aldı. Aslında bu noktaya gelmek için dizinin tüm bölümlerini izleyen, Çukurova’nın 1970’li yıllarını araştıran ve karakterini de profesyonelce içselleştiren oyuncu, ekibe da kısa sürede adapte olmakta zorluk çekmedi.

Dizinin hikayesinde Fikret Fekeli karakteri amacının ne olduğu konusunda izleyicileri fazlasıyla şaşırtan adımlar atıyor ve Furkan Palalı, hikayede yeni olay adam olarak gündemden düşmüyor. Oyuncu, fit vücudunu ise bir dergi için gözler önüne serdi ve yarı çıplak halleriyle de dikkatleri yine üzerine çekti.

Furkan Palalı sadece Bir Zamanlar Çukurova'da değil, yarı çıplak pozlarıyla da olay yaptı! 9

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin Fikret’i Furkan Palalı, MoodboardMags dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Kaslı ve atletik yapısı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun verdiği pozlar hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Dergiye verdiği özel röportajda ‘Sence aşk? ‘ sorusunu ‘Aklın mağlubiyeti’ diye yanıtlayan ünlü oyuncu, hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Furkan Palalı sadece Bir Zamanlar Çukurova'da değil, yarı çıplak pozlarıyla da olay yaptı! 10

Ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu Furkan Palalı MoodboardMags dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Çekimler için objektif karşısına geçen yakışıklı oyuncu, verdiği pozlar ve hayatına dair yaptığı açıklamalar ile okuyucuların büyük beğenisini topladı.

Furkan Palalı sadece Bir Zamanlar Çukurova'da değil, yarı çıplak pozlarıyla da olay yaptı! 11

Karşı Cinste En Çok El ve Ayaklara Dikkat Ederim

Kadınlarda en çok el ve ayaklara dikkat ettiğini söyleyen Palalı, ‘’Hiç aldatıldın mı?’’ sorusunu ise “Bildiğim kadarıyla aldatılmadım” diye yanıtladı.

Verdiği röportajda oyunculuğun kendisine sağduyu, sabır ve irade kattığını belirten ünlü oyuncu” Oyuncu olmasaydım, Jeoloji Mühendisi olduğum için muhtemelen buna devam ederdim. Bir başka hayalim de basketbola devam etmekti. Mühendis olmasaydım büyük ihtimal basketbolcu olurdum” dedi.