Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı yeni bir projeye mi hazırlanıyor?

Furkan Palalı yeni bir projeye mi hazırlanıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ile birlikte başrolü paylaşan Furkan Palalı, kameralara konuştu. Dizi ile 3. kez ödül aldıklarını anlatan Palalı, bunu çok kıymetli bulduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu, “O yorgunluğun sonrasında böyle bir şey olması, yorgunluğumuza değdi dedirtiyor” diye konuştu. Star TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Palalı, farklı projeleri olup olmadığı konusuna da yanıt verdi.

Palalı, “Şu an bu projeye odaklanmış durumdayız. Bunun hakkını verelim, sonrasında duruma göre, bitmesin diye uğraşıyoruz, halk ne kadar takdir ederse, ne zaman hikayemiz daralır ise, proje bittikten sonra, biraz dinlenip yenileri için görüşmelere başlarız” diye konuştu.

Gönlünden geçen bir proje, rol olmadığını ifade eden Furkan Palalı, hikayenin kendisini çekmesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, “Ah işte bu dedirtmesi gerekiyor. Bir yerden beni yakalaması gerekiyor. Önce ben inanayım ki, seyirciyi inandırayım” dedi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.